Kunstuitleen Sous-Terre header Kunstuitleenregeling met spaartegoed

Kunstuitleenregeling met spaartegoed

Hoe werkt het?

De kunstuitleenregeling van Kunstuitleen Sous-Terre met spaartegoed biedt een groot aantal voordelen. Bij ons kunt u kunst lenen, zonder dat u daar huur voor hoeft te betalen. Het bedrag dat u spaart bedraagt 1% van de waarde van het kunstwerk per maand. Na 6 maanden wisselt u van van kunstwerk. In overleg kan de periode worden verlengd. Met het spaartegoed dat u opbouwt koopt u op termijn een kunstwerk waar uw voorkeur naar uitgaat. Dit hoeft dus niet per se kunst te zijn die u tijdens de leen periode in huis heeft gehad. Terwijl u kunst leent, spaart u voor kunst. Kunstuitleen Sous-Terre met spaartegoed biedt daarnaast nog een groot aantal andere voordelen.

Aanmelden

Meld u vandaag nog aan voor de kunstuitleenregeling met sparen en bespaar € 10,- op de inschrijfkosten. Vul uw gegeven in en ontvang de aanmeldformulieren per e-mail.
Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op: E. info@galerie-sous-terre.nl / T. +31 (0) 412 482159

  Kunstuitleen Galerie Sous-Terre Kunst

  Voordelig aanmelden

  U kunt zich voor ons Artplan als lid aanmelden via deze website of bij één van onze galerieën. Bij aanmelding betaalt u een eenmalig inschrijfbedrag van € 25,-, waarbij een korting van € 10,- geldt indien u zich online aanmeldt. Vervolgens wordt u van al onze activiteiten op de hoogte gehouden en kunt u gebruik maken van talloze aanbiedingen.

  Regelmatig ruilen

  Ieder half jaar kunt u een keuze maken uit kunstwerken die u in huis wilt halen. Nadat deze zes maanden zijn verstreken kunt u besluiten om het kunstwerk te kopen of het werk terug te brengen en te ruilen tegen een ander kunstwerk van uw keuze. In overleg met de kunstenaar is het eventueel mogelijk om een bepaald werk voor een langere tijd in bruikleen te nemen.

  Razendsnel sparen

  U spaart gedurende deze leentijd iedere maand een bepaald bedrag dat aan de verkoopwaarde van het kunstwerk is gerelateerd. Zo kunt u maandelijks voor slechts € 5,- een kunstwerk tot € 500,- euro bij ons uitzoeken. Mocht u echter interesse hebben in een duurder kunstwerk, dan komt er voor iedere € 500,- meerwaarde een vast maandbedrag van € 5,- extra bij.

  Keuze lenen

  U heeft keuze uit meer dan 3000 werken. Zoek kunst eenvoudig en snel via onze Online Collectie. De volledige collectie is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u een werk gevonden dat u wilt lenen? Neem dan even contact met ons voor beschikbaarheid. U kunt het werk ophalen op locatie of thuis laten bezorgen.

  Keuze aanschaf

  Het opgebouwde spaartegoed hoeft u overigens niet te gebruiken om het kunstwerk dat u hebt geleend te kopen. Ook andere werken die te bezichtigen zijn in onze galerie kunt u aanschaffen met het spaartegoed dat u heeft opgebouwd. U hebt daarbij de keuze uit enkele duizenden schilderijen en sculpturen.

  Gespreide betaling

  Mocht u een kunstwerk van uw smaak gevonden hebben en wilt u deze aanschaffen terwijl uw spaartegoed onvoldoende is? Dan kunt u eventueel gebruik maken van onze gespreide betalingsregeling. Het resterende bedrag kunt u dan in termijnen betalen. Kunst lenen en kopen was nog nooit zo voordelig.

  Contact

  Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

  Sending

  Log in with your credentials

  Forgot your details?