Kunstuitleen Eindhoven

Kwaliteitskunst

Wij bieden al geruime tijd hoogwaardige kunst aan in Eindhoven. Met een uitgebreide collectie in allerlei stijlen, hebben wij voor ieder wat wils. Bovendien zijn alle kunstwerken van topkwaliteit. Wij werken namelijk alleen met professionele kunstenaars die hun sporen in de kunstwereld met hun realistisch, naturalistisch, symbolisch, of suggestief abstract werk meer dan verdiend hebben.

Unieke service

Met ons Artplan kunnen wij u een service aanbieden die uniek is binnen de kunstwereld in Eindhoven. Het belangrijkste kenmerk is dat het maandelijks door u te betalen bedrag wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen. U betaalt geen huur, maar spaart. Op deze manier kunt u eigenlijk gratis gebruikmaken van onze kunstuitleen!

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Ontdek de vele voordelen

Ons Artplan biedt talloze voordelen. Onze klanten in Eindhoven kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van de onderstaande punten:

  • Slechts € 25,- aan inschrijfgeld, met een korting van € 10,- bij een online inschrijving
  • Kunst lenen vanaf een maandelijks bedrag van € 5,-
  • Eventuele hulp bij het vervoeren en plaatsen van de werken
  • Regelmatig van kunst wisselen dankzij een leen periode van 6 maanden
  • Onmiddellijk een spaartegoed opbouwen met het huurbedrag
  • Gratis beschermende hoes bij ieder kunstwerk
  • Kunstwerken aanschaffen met uw opgebouwde spaartegoed

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht indien u geen gebruik wilt maken van ons spaarplan, maar wel graag kunst wilt huren. In dat geval bieden wij u onze kunsthuurreling aan. Met deze regeling bouwt u weliswaar geen spaartegoed op, maar kunt u desalniettemin op een goedkope manier goede kunst in bezit krijgen. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6% van de waarde van de kunstwerken en kan als één van de laagste van Nederland worden aangemerkt.

Eenvoudig online inschrijven

Woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven en hebt  u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s. Ook kunt u even contact opnemen als u nog vragen heeft. Wij vertellen u graag meer over onze kunstuitleen. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch +31 (0) 412 482159 en via ons e-mailadres.

Kunstuitleen Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 040
Gemeente: Eindhoven

Vlag Eindhoven

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?