Kunstuitleen Bergen op Zoom

Uitgebreid assortiment

Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre. Wij beschikken over een enorm assortiment aan hoogwaardige en betaalbare kunstwerken die wij ook bij bewoners van Bergen op Zoom kunnen aanbieden. Onze kunstwerken zijn van gerenommeerde kunstenaars die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben.

Ons Artplan

Wij bieden u een concept aan dat uniek is in de wereld van de kunstuitleen. U kunt namelijk bij ons kunst lenen zonder huur te betalen. U betaalt weliswaar een laag bedrag per maand, maar dit bedrag wordt direct en volledig omgezet in een spaartegoed waarmee u na verloop van tijd kunstwerken uit onze collectie kunt aanschaffen.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Ontdek de vele voordelen

Wij denken graag mee met onze klanten in Bergen op Zoom en daarom kunnen wij u, dankzij ons spaarplan, een aantal fantastische voordelen aanbieden. Denk hierbij aan de volgende punten:

  • U betaalt slechts € 15,- aan inschrijfgeld, wanneer u zich online aanmeldt
  • U kunt al vanaf € 5,- per maand hoogwaardige kunst lenen
  • Wij verzorgen eventueel het transport van uw kunstwerken
  • Dankzij de leen periode van 6 maanden kunt u regelmatig van kunstwerken wisselen
  • U bouwt direct een spaartegoed op en betaalt dus geen huur
  • Wij leveren ieder kunstwerk met een gratis beschermhoes
  • U kunt uw meest geliefde kunstwerken aanschaffen met uw spaartegoed

Wilt u echter geen gebruik maken van ons spaar plan maar wel van onze kunst huur regeling? Dat kan natuurlijk ook. Ons huurtarief bedraagt 0,6 % en geldt als één van de meest voordelige van Nederland, waardoor u slechts een fractie van de koopwaarde van de kunst die u huurt betaalt.

Inschrijven en contact

Heeft u interesse in onze kunstuitleen in Bergen op Zoom? U kunt direct online inschrijven via het formulier. Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Mocht u echter nog vragen hebben over onze kunstuitleen dan kunt u ook even contact opnemen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Bergen op Zoom
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 0164
Gemeente: Bergen op Zoom

Vlag Bergen op Zoom

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?