Kunstuitleen Alkmaar

Betaalbare kwaliteit

Woont u in Alkmaar en bent u op zoek naar betaalbare kunst van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres! Ons assortiment is voorzien van prachtige werken van gerenommeerde kunstenaars. Zo garanderen wij kunst van de allerbeste kwaliteit die uw woon- of werkomgeving sfeer geven en waarmee u zich zowel privé als met uw bedrijf kunt onderscheiden.

Ons concept

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld voor de kunstuitleen in Alkmaar. Dankzij ons Artplan kunt u werken lenen voor een vaste lage maandprijs. Het te betalen bedrag wordt bovendien direct omgezet in een spaartegoed waarmee u binnen de kortste keren onze kunst kunt aanschaffen. Tot het moment dat u overgaat tot aankoop van een kunstwerk, kost onze kunst u op zich dus niets. Op deze manier kan iedereen, ook mensen met een zeer klein budget van kunst genieten met ons Artplan!

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

De voordelen die wij u bieden

Het spaar plan kan u een aantal fantastische voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Slechts € 15,- inschrijfgeld als u zich online aanmeldt
  • Hoogwaardige kunst vanaf € 5,- per maand
  • Vervoer en plaatsen van uw kunst door onze professionals
  • Regelmatig inwisselbaar, dankzij een leen periode van 6 maanden
  • Uw huurbedrag vormt een spaartegoed
  • Beschermhoes voor al uw kunstwerken
  • Koop kunst naar keuze met uw spaartegoed

Heeft u interesse in ons Artplan, maar wilt u in plaats van het spaarplan gebruik maken van onze kunsthuurregeling? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt een vast laag huurtarief per maand. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6. Wij zijn hiermee ook met de kunstuitleenformule de goedkoopste van Nederland.

Informeer gerust naar onze diensten

Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 072
Gemeente: Alkmaar
Alkmaar vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?