Kunstuitleen Alkmaar

Betaalbare kwaliteit

Woont u in Alkmaar en bent u op zoek naar betaalbare kunst van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres! Ons assortiment is voorzien van prachtige werken van gerenommeerde kunstenaars. Zo garanderen wij kunst van de allerbeste kwaliteit die uw woon- of werkomgeving sfeer geven en waarmee u zich zowel privé als met uw bedrijf kunt onderscheiden.

Ons concept

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld voor de kunstuitleen in Alkmaar. Dankzij ons Artplan kunt u werken lenen voor een vaste lage maandprijs. Het te betalen bedrag wordt bovendien direct omgezet in een spaartegoed waarmee u binnen de kortste keren onze kunst kunt aanschaffen. Tot het moment dat u overgaat tot aankoop van een kunstwerk, kost onze kunst u op zich dus niets. Op deze manier kan iedereen, ook mensen met een zeer klein budget van kunst genieten met ons Artplan!

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

De voordelen die wij u bieden

Het spaar plan kan u een aantal fantastische voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Slechts € 15,- inschrijfgeld als u zich online aanmeldt
  • Hoogwaardige kunst vanaf € 5,- per maand
  • Vervoer en plaatsen van uw kunst door onze professionals
  • Regelmatig inwisselbaar, dankzij een leen periode van 6 maanden
  • Uw huurbedrag vormt een spaartegoed
  • Beschermhoes voor al uw kunstwerken
  • Koop kunst naar keuze met uw spaartegoed

Heeft u interesse in ons Artplan, maar wilt u in plaats van het spaarplan gebruik maken van onze kunsthuurregeling? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt een vast laag huurtarief per maand. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6. Wij zijn hiermee ook met de kunstuitleenformule de goedkoopste van Nederland.

Informeer gerust naar onze diensten

Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 072
Gemeente: Alkmaar

Vlag Alkmaar

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?