Kunstuitleen Aalsmeer

Kwaliteit gegarandeerd

Voor het meest uitgebreide assortiment aan kunstwerken moet u bij kunstuitleen Sous-Terre Aalsmeer zijn. Wij beschikken over een prachtige collectie aan schilderijen en beelden in diverse stijlen en van gerenommeerde kunstenaars. Wij bieden u moderne kunst gemaakt door professionele kunstenaars zodat u zeker kunt zijn van de kwaliteit van ons aanbod.

Lenen zonder huurkosten

Ons Artplan is uniek en totaal anders dan bij alle andere kunstuitlenen in Aalsmeer en omstreken. U betaalt namelijk helemaal geen huur voor het lenen van onze kunstwerken. In plaats daarvan wordt het vaste lage maandelijkse bedrag dat u ons betaalt direct en in zijn geheel omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u een schilderij of een sculptuur, op het moment dat het u uitkomt, aanschaffen. U kunt hierbij kiezen uit de gehele kunstcollectie van galerie Sous-Terre, bestaande uit meer dan 3000 kunstwerken.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Ontdek alle voordelen van ons Artplan

Ons Artplan biedt vele voordelen voor al onze klanten in Aalsmeer. Of u nu een kenner of een liefhebber bent. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige kunst of slechts een leuk schilderij zoekt voor boven de bank in de woonkamer, bij ons kunt u altijd slagen. Wij hebben hier een aantal voordelen van ons Artplan voor u op een rij gezet:

  • De inschrijfkosten bedragen slechts € 25,-. Indien u zich online aanmeldt, ontvangt u € 10,- korting
  • Al vanaf een maandelijkse bijdrage van € 5,- kunt u de meest hoogwaardige kunst lenen
  • Ons professionele personeel verzorgt het vervoer van al uw kunstwerken
  • Dankzij de leen perioden van 6 maanden, kunt u de kunstwerken regelmatig wisselen
  • Het volledige maandelijkse bedrag vormt een spaartegoed en u betaalt dus geen huur
  • Wij leveren een gratis beschermende hoes bij ieder kunstwerk
  • Met uw opgebouwde spaartegoed kunt u uw favoriete kunstwerken zelf aanschaffen

Zo is het erg voordelig om uzelf in te schrijven voor ons Artplan. Dit geldt ook indien u geen gebruik wilt maken van onze spaarreling, maar onze kunst wilt huren. In dat geval spaart u niet, maar profiteert u wel van een ontzettend laag huurpercentage van 0,6 % per maand. Ook hiermee zijn wij de goedkoopste kunstuitleen van Nederland.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Aalsmeer
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 0297
Gemeente: Aalsmeer

Aalsmeer vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?