Kunstuitleen Uithoorn

Ga voor kwaliteit

Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre Uithoorn, dé kunstuitleen specialist van Nederland. Wij maken gebruik van een uniek concept en hanteren zeer scherpe tarieven. Bovendien wordt de kwaliteit van onze kunstwerken gewaarborgd door onze professionele aanpak en de bekende kunstenaars die wij in onze stal hebben. Kies voor ons en u kiest voor kwaliteit.

Ons unieke concept

Het is mogelijk om kunst te lenen zonder hiervoor huur te betalen. Dit kan dankzij ons unieke Artplan. U betaalt weliswaar een vaste lage maandelijkse bijdrage om gebruik te maken van onze kunstuitleen, maar u bouwt hiermee direct een spaartegoed op. Met dit spaartegoed kunt u vervolgens de voor u mooiste kunstwerken uit onze gehele kunstcollectie kopen.

Kunstuitleen Sittard

De voordelen op een rij

Met ons Artplan bieden wij vele voordelen voor al onze klanten in Uithoorn. Wij hebben de belangrijkste van deze voordelen hieronder op een rijtje gezet. Dat is wel zo makkelijk.

  • U betaalt slechts € 25,- aan inschrijfkosten, of € 15,- wanneer u dit online afhandelt
  • Voor maar € 15,- per maand kunt u al genieten van hoogwaardige kunst
  • Het vervoer van de kunstwerken kan worden verzorgd door ons professionele personeel
  • De leenperioden duren slechts 6 maanden zodat u veel van kunst kunt wisselen
  • Het huurbedrag vormt direct en voor de volle 100% een spaartegoed
  • Wij leveren bij ieder kunstwerk een beschermhoes hoes zonder extra kosten
  • Met uw spaartegoed kunt u kunst uit onze gehele kunstcollectie aanschaffen

Zo wordt het wel erg aantrekkelijk om gebruik te maken van onze kunstuitleen. Dit geldt ook indien u in plaats van ons spaarplan gebruik wilt maken van onze huurregeling. In dat geval betaalt u een vast laag huurbedrag van 0,6 % van de waarde van het kunstwerk per maand. Ook hiermee zijn wij de goedkoopste in Nederland.

Lees meer over ons aanbod

Wilt u meer weten over onze kunstuitleen in Uithoorn? Op onze website kunt u meer informatie vinden of u kunt even contact zoeken met ons vriendelijke personeel. U kunt uzelf ook direct inschrijven voor onze kunstuitleen en ons Artplan via het online formulier.

Kunstuitleen Uithoorn
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 0297
Gemeente: Uithoorn
Uithoorn vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?