Kunstuitleen Sous-Terre header Kunstuitleenregeling met huur

Kunstuitleenregeling met huur

Hoe werkt het?

Wanneer u geen gebruik wilt maken van de kunstuitleenregeling met spaartegoed, kunt u kiezen voor de Kunstuitleenregeling met huur. Met deze huurregeling bouwt u geen spaartegoed op waarmee u kunstwerken kunt kopen, maar u huurt kunstwerken die u graag tijdelijk in gebruik wilt hebben. Ons huurtarief van 0,6% is enorm concurrerend en kan als één van de voordeligste van Nederland worden aangemerkt. Ook op deze manier kunt u dus op een voordelige manier regelmatig nieuwe kunstwerken in huis of bedrijf halen.

Aanmelden

Meld u vandaag nog aan voor de kunstuitleenregeling met huur. Vul uw gegeven in en ontvang de aanmeldformulieren per e-mail.
Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op: E. info@galerie-sous-terre.nl / T. +31 (0) 412 482159

  Kunstuitleen Galerie Sous-Terre Kunst

  Wat kost het?

  Iedere maand betaalt u slechts 0,6 % van de verkoopwaarde van het betreffende kunstwerk dat u huurt. In vergelijking met andere kunstuitlenen zijn wij met ons huurtarief plus minus 50% goedkoper.

  Kies een huurperiode

  Bij onze huurregeling kunt u zelf een huurperiode kiezen. Deze periode dient minimaal zes maanden te duren en maximaal één jaar. Na het verstrijken van de huurperiode kunt u besluiten het kunstwerk te ruilen of het werk wederom voor een nader overeen te komen periode huren.

  Keuze lenen

  U heeft keuze uit meer dan 3000 werken. Zoek kunst eenvoudig en snel via onze Online Collectie. De volledige collectie is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u een werk gevonden dat u wilt lenen? Neem dan even contact met ons voor beschikbaarheid. U kunt het werk ophalen op locatie of thuis laten bezorgen.

  Aantrekkelijk aankopen

  Als u de gehuurde kunstwerken wil kopen, kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke betaalregeling. Benieuwd naar de betaalmogelijkheden? neem dan contact met ons op.

  Contact

  Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

  Sending

  Log in with your credentials

  Forgot your details?