Kunstuitleen Veenendaal

Mooie kunstwerken

Bent u op zoek naar mooie kunstwerken? Bij ons bent u op het juiste adres. Ook u als bewoner van Veenendaal kunt bij onze kunstuitleen  kiezen uit talrijke prachtige kunstwerken. We beschikken over een groot assortiment kunst bestaande uit enkele duizenden hedendaagse kunstwerken. De keuze is dan ook enorm en de kans van slagen groot. De kunstwerken zijn allemaal gemaakt door gerenommeerde kunstenaars die het beste van hun werk leveren aan onze kunstuitleen. Hierdoor is de kwaliteit van onze collectie gegarandeerd.

Betrouwbaar en duidelijk

Ook het concept van onze kunstuitleen is uniek, betrouwbaar en duidelijk. U kunt lid worden van het zogenaamde Artplan en gebruik maken van ons spaarplan. Wanneer u dit doet wordt het bedrag dat u maandelijks inlegt voor de volle 100% door ons voor u gereserveerd als spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u in de toekomst mooie kunstwerken uitkiezen voor uw huis of kantoor in Veenendaal en deze met onze kunst sfeervol inrichten.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Hoe werkt het Artplan?

U kunt er voor kiezen om lid te worden van het Artplan. Het Artplan zorgt er voor dat u kunt profiteren van vele voordelen. Die voordelen ziet u hier onder.

  • U kunt al online inschrijven voor 15euro. U bespaart 10euro op deze manier.
  • U kunt kunstwerken lenen vanaf 5euro per maand. Hoe duurder een kunstwerk, hoe meer u betaalt/ spaart.
  • Wij helpen u graag met het verplaatsen en vervoeren van uw geleende kunstwerken.
  • De periode dat u een kunstwerk kunt lenen is een half jaar.
  • Met de maandelijkse betalingen bouwt u een spaartegoed op. Met het gespaarde bedrag kunt u uiteindelijk een kunstwerk aanschaffen.
  • U kunt een spaartegoed opbouwen. Iedere maand dat u betaalt, spaart u punten op. Met deze punten kunt u uiteindelijk een kunstwerk aanschaffen.

 

Heeft u interesse in ons Artplan, maar wilt u in plaats van het spaarplan gebruik maken van onze kunsthuurregeling? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt een vast laag huurtarief per maand. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6. Wij zijn hiermee ook met de kunstuitleenformule de goedkoopste van Nederland.

Informeer gerust naar onze diensten

Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Veenendaal
Provincie: Utrecht
Netnummer: 0318
Gemeente: Veenendaal

Vlag Veenendaal

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?