Kunstuitleen Veenendaal

Mooie kunstwerken

Bent u op zoek naar mooie kunstwerken? Bij ons bent u op het juiste adres. U kunt bij onze kunstuitleen in Veenendaal kiezen uit talrijke prachtige kunstwerken. We beschikken over een groot assortiment bestaande uit enkele duizenden hedendaagse kunstwerken. De keuze is dan ook enorm en de kans van slagen groot. De kunstwerken zijn allemaal gemaakt door gerenommeerde kunstenaars die het beste van hun werk leveren aan onze kunstuitleen. Hierdoor is de kwaliteit van onze collectie gegarandeerd.

Betrouwbaar en duidelijk

Ook het concept van onze kunstuitleen is betrouwbaar en duidelijk. U kunt lid worden van het zogenaamde Artplan en gebruik maken van ons spaarplan, maar dit hoeft niet. Wanneer u dit wel doet wordt het bedrag dat u maandelijks inlegt voor de volle 100% door ons voor u gereserveerd als spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u in de toekomst mooie kunstwerken uitkiezen voor uw huis of kantoor in Veenendaal en deze met onze kunst sfeervol inrichten.

Kunstuitleen Veenendaal

Hoe werkt het Artplan?

U kunt er voor kiezen om lid te worden van het Artplan. Het Artplan zorgt er voor dat u kunt profiteren van vele voordelen. Die voordelen ziet u hier onder.

  • U kunt al online inschrijven voor 15euro. U bespaart 10euro op deze manier.
  • U kunt kunstwerken lenen vanaf 15euro per maand. Hoe duurder een kunstwerk, hoe meer u betaalt/ spaart.
  • Wij helpen u graag met het verplaatsen en vervoeren van uw geleende kunstwerken.
  • De periode dat u een kunstwerk kunt lenen is een half jaar.
  • Met de maandelijkse betalingen bouwt u een spaartegoed op. Met het gespaarde bedrag kunt u uiteindelijk een kunstwerk aanschaffen.
  • U kunt een spaartegoed opbouwen. Iedere maand dat u betaalt, spaart u punten op. Met deze punten kunt u uiteindelijk een kunstwerk aanschaffen.

Wanneer u geen interesse heeft in ons spaarplan dan kunt u gebruik maken van onze kunst huurregeling. U betaalt dan een maandelijks bedrag over de kunstwerken die u huurt. De hoogte van de huur is afhankelijk van de prijs van het kunstwerk. Ons huurtarief kan overigens als het meest voordelige van Nederland worden aangemerkt, waardoor u ook op deze manier goedkoop bij ons uit bent.

Schrijf u in

Schrijf u nu in voor de vele voordelen die u kunt krijgen. Inschrijven kan via deze website. Heeft u vragen over de kunstuitleen in Veenendaal? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres. Nogmaals onze kunst maakt uw kantoor of huis in Veenendaal sfeervol en persoonlijk.

Kunstuitleen Veenendaal
Provincie: Utrecht
Netnummer: 0318
Gemeente: Veenendaal
Veenendaal Vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?