Kunstuitleen Enschede

Kunst zoals U wilt

Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, uw specialist op het gebied van kunst in Enschede en omgeving. Met onze jarenlange ervaring, wij bestaan al meer dan 30 jaar, weten wij precies waarmee wij onze klanten van dienst kunnen zijn. Ook u wilt ongetwijfeld graag uit een uitgebreid assortiment aan kunstwerken kiezen. Ook u wilt ongetwijfeld kwalitatief hoogwaardige kunst tegen scherpe prijzen. Dit alles, kunnen wij u met ons Artplan bieden.

Ons Artplan

Ons Artplan is een uniek concept binnen de kunstwereld. Geen ander kunstuitleen in Enschede of omstreken biedt u een vergelijkbare service aan. Ons Artplan houdt in dat u ons een vast laag bedrag per maand betaalt voor het lenen van onze kunstwerken. Dit bedrag wordt voor 100% direct omgezet in een spaartegoed waarmee u na verloop van tijd kunstwerken uit onze collectie kunt kopen! Dit betekent in feite dat u onze kunst gedurende de periode voorafgaand aan de koop, gratis te leen krijgt.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Waarom gebruik maken van het Artplan?

Ons Artplan kan uitkomst bieden indien u een krap budget heeft of gewoon veel kunst wilt lenen voor weinig geld. Daarnaast genieten onze klanten in Enschede van de volgende voordelen:

  • U betaalt slechts € 25,- inschrijfgeld, of € 15,- bij online inschrijving
  • U kunt al vanaf € 5,- per maand onze kunstwerken van hoge kwaliteit lenen
  • U kunt ons vragen om hulp bij het vervoeren van uw kunstwerken
  • U wisselt regelmatig van kunstwerken dankzij de fijne leenperiodes
  • U bouwt direct een spaartegoed op met uw huurbedrag
  • U ontvangt een gratis beschermhoes bij ieder kunstwerk
  • U kunt uw favoriete werken aanschaffen met uw opgebouwde spaartegoed

Ook als het spaarplan geen optie voor u is, kunt u bij ons terecht. Onze kunstverhuurregeling is weliswaar minder voordelig, maar ook absoluut een optie. Ons huurtarief van 0,6%, waarmee wij het goedkoopste zijn in Nederland, is namelijk dermate laag dat u via maandelijkse termijnen slechts een fractie betaalt van de aanschafwaarde. Ook met onze kunstverhuurregeling bent u bij ons voordeliger uit dan bij alle andere kunstuitlenen.

Neem gerust even contact op

Als u nog vragen hebt over onze kunstuitleen, dan kunt u ook uiteraard contact opnemen met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleen Enschede voor onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Enschede
Provincie: Overijssel
Netnummer: 053
Gemeente: Enschede

Vlag Enschede

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?