Kunstuitleen Enschede

Kunst zoals U wilt

Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, uw specialist op het gebied van kunst in Enschede en omgeving. Met onze jarenlange ervaring, weten wij precies waarmee wij onze klanten van dienst kunnen zijn. Ook u wilt ongetwijfeld een uitgebreid assortiment aan kunstwerken waar uit u kunt kiezen. Ook u wilt scherpe prijzen zonder dat dit ten koste gaat van de te leveren kwaliteit. Dit alles, kunnen wij u met ons Artplan bieden.

Ons Artplan

Ons Artplan is een uniek concept binnen de kunstwereld. Geen ander kunstuitleen in Enschede of omstreken biedt u een vergelijkbare service aan. Ons Artplan houdt in dat u ons een vast laag bedrag per maand betaalt voor het lenen van onze kunstwerken. Dit huurbedrag wordt voor 100% direct omgezet in een spaartegoed waarmee u na verloop van tijd kunstwerken uit onze collectie kunt kopen! Dit betekent in feite dat u onze kunst gedurende de periode voorafgaand aan de koop, gratis te leen krijgt.

Kunstuitleen Enschede

Waarom gebruik maken van het Artplan?

Ons Artplan kan uitkomst bieden indien u een krap budget heeft of gewoon veel kunst wilt lenen voor weinig geld. Daarnaast genieten onze klanten in Enschede van de volgende voordelen:

  • U betaalt slechts € 25,- inschrijfgeld, of € 15,- bij online inschrijving
  • U kunt al vanaf € 15,- per maand onze kunstwerken van hoge kwaliteit lenen
  • U kunt ons vragen om hulp bij het vervoeren van uw kunstwerken
  • U wisselt regelmatig van kunstwerken dankzij de fijne leenperiodes
  • U bouwt direct een spaartegoed op met uw huurbedrag
  • U ontvangt een gratis beschermhoes bij ieder kunstwerk
  • U kunt uw favoriete werken aanschaffen met uw opgebouwde spaartegoed

Ook als het spaarplan geen optie voor u is, kunt u bij ons terecht. Onze kunstverhuurregeling is weliswaar minder voordelig, maar ook absoluut een optie. Ons huurtarief is namelijk dermate laag, dat u via maandelijkse termijnen slechts een fractie betaalt van de aanschafwaarde, zodat u ook hiermee bij ons voordeliger uit bent dan bij alle andere kunstuitlenen.

Neem gerust even contact op

Mocht u interesse hebben in onze kunstuitleen in Enschede, dan kunt u direct ons online formulier invullen. Als u echter nog vragen hebt over onze kunstuitleen, dan kunt u ook even bij de contactgegevens kijken en het aan één van onze vriendelijke medewerkers vragen. Zij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Enschede
Provincie: Overijssel
Netnummer: 053
Gemeente: Enschede
Enschede Vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?