Kunstuitleen Breda

Ruime collectie

Woont u in Breda en bent u op zoek naar een galerie of kunsthandel die beschikt over een ruime collectie aan diverse kunstwerken? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Onze werken zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Binnen onze stal aan kunstenaars zitten namelijk veel grote namen.

Uniek Artplan

Wist u dat u tegenwoordig kunst kunt lenen zonder hiervoor te betalen? Ons unieke Artplan stelt u in staat om hoogwaardige kunst in huis te krijgen zonder dat u hiervoor huur betaalt! In plaats daarvan bouwt u met uw inleg een spaartegoed op waarmee u kunstwerken uit de gehele collectie van zowel onze kunstuitleen als galerie kunt kopen. Zo betaalt u in principe alleen voor de kunstwerken die u koopt en is de kunstuitleen gratis!

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Sous-Terre stockruimte

De voordelen op een rijtje

Onze klanten in Breda kunnen profiteren van de vele voordelen die ons spaar plan biedt. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Slechts € 25,- inschrijfgeld en een korting van € 10,- wanneer u dit online doet
  • Leen hoogwaardige kunst al vanaf € 15,- per maand
  • Hulp bij het transport en het plaatsen van uw kunstwerken
  • Leenperioden van 6 maanden zodat u regelmatige afwisseling hebt
  • Bouw een spaartegoed op en betaal geen huurkosten
  • Kunstwerken komen inclusief gratis beschermende hoes
  • Met uw spaartegoed kunt u uw favoriete kunstwerken aanschaffen

Heeft u interesse in ons Artplan, maar wilt u in plaats van het spaarplan gebruik maken van onze kunsthuurregeling? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt een vast laag huurtarief per maand. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6. Wij zijn hiermee ook met de kunstuitleenformule de goedkoopste van Nederland.

Informeer gerust naar onze diensten

Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Breda
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 076
Gemeente: Breda

Breda vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?