Kunstuitleen Terneuzen

Uw huis vol kunst

Droomt u van een huis vol mooie kunstwerken maar heeft u hier geen budget voor? Dan bent u bij onze kunstuitleen Terneuzen aan het juiste adres. Onze kunstuitleen in Terneuzen heeft een paar duizend kunstwerken in het assortiment. Het assortiment van onze kunstuitleen is zo groot dat er voor iedereen voldoende keus is en waardoor wij iedereen in en rondom Terneuzen behulpzaam kunnen zijn. Bovendien zijn onze kunstwerken gemaakt door gerenommeerde en talentvolle kunstenaars, waardoor wij ook uitstekende kwaliteit kunnen leveren.

Het Artplan

Bij onze kunstuitleen Terneuzen hebben wij een Artplan geïntroduceerd waarbij u op een uitzonderlijke voordelige manier kunst kunt lenen. U kunt bij onze kunstuitleen namelijk ervoor kiezen om uzelf in te schrijven bij het Artplan. Hierdoor kunt u gebruik maken van onze unieke spaarregeling en geniet u van de vele voordelen om bij ons kunst te lenen. Het grootste voordeel is dat u bij ons geen huur betaalt. Uw maandelijkse inleg wordt voor 100% als spaartegoed gezien, waarmee u uiteindelijk kunstwerken kunt aanschaffen.

Kunstuitleen Terneuzen

De voordelen die u ontvangt

U kunt uzelf inschrijven voor het Artplan dat wij aanbieden en gebruik maken van het spaarplan van de kunstuitleen. Dit speciale concept zorgt ervoor dat u van veel voordelen kunt genieten. Zoals:

  • U bespaart 10euro wanneer u zich online aanmeld.
  • U hebt al recht op bruikleen vanaf 15 euro per maand. Dit geldt voor kunstwerken tot 500 euro. Bij iedere 500 euro dat een kunstwerk duurder is komt hier 5 euro bovenop.
  • Wij helpen u bij het vervoer en het verplaatsen.
  • U heeft recht op een leen periode van 6 maanden.
  • U kunt kunst kopen doormiddel van het spaartegoed.

Ook als ons spaarplan, ondanks de vele voordelen, niet is wat u zoekt, maar wel graag gebruik wilt maken van onze schitterende collectie kunst, dan is het raadzaam om u aan te melden voor het Artplan. U kunt dan namelijk gebruik maken van onze kunsthuurregeling. Ook met deze regeling bent u bij ons voordeliger uit dan bij welke andere kunstuitleen dan ook. U betaalt bij ons op basis van een vast laag tarief een maandelijks bedrag dat wordt vastgesteld aan de hand van de prijs van het kunstwerk.

Meld u nu nog aan!

Meld u nu nog aan via deze website en profiteer van de vele voordelen die hierboven benoemd zijn. Wanneer u vragen heeft over de kunstuitleen in Terneuzen, kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers in Terneuzen. Zij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Terneuzen
Provincie: Zeeland
Netnummer: 0115
Gemeente: Terneuzen
Terneuzen Vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?