Kunstuitleen Oss

Unieke kunst

Mooie kunst kan een huis of kantoor enorm opknappen. Ook kunt u met kunst uw eigen sfeer creëren. Echter kunst is vaak erg duur om aan te schaffen. Daar zijn nu oplossingen voor. Kunstuitleen Sous-Terre Oss biedt u de oplossing om op een goedkope manier kunst in huis kunt halen. U hoeft bij ons geen enorm bedrag te investeren. Bovendien hebt u bij ons de keuze uit meer dan 3000 unieke kunstwerken, waardoor de kans dat u slaagt bijzonder groot is. Verder kunt u om de 6 maanden wisselen, waardoor u steeds een nieuwe sfeer krijgt in uw woning of kantoor.

Zeer betaalbaar

Het concept dat wij voor onze kunstuitleen hebben bedacht is buitengewoon betaalbaar. Omdat u voor de werken die u leent geen huur hoeft te betalen, krijgt u ze in feite gratis in bruikleen. Op basis van een door u te bepalen maandelijks spaarinleg, kunt u bij ons kunst lenen. Met uw spaarinleg, die wij overigens volledig als spaartegoed aanmerken, kunt u op termijn een kunstwerk uitzoeken die u graag wilt kopen. Mensen uit Oss en omgeving kunnen daardoor met ieder budget in het bezit komen van een prachtig kunstwerk.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Speciale voordelen bij het Artplan

Wanneer u geïnteresseerd bent in de kunstuitleen kunt u er voor kiezen om lid te worden van het Artplan. Met dit Artplan krijgt u vele voordelen tot uw beschikking.

  • Als u zich online inschrijft bespaart u 10 euro inschrijfkosten.
  • U kunt al een kunstwerk in bruikleen nemen vanaf 5euro.
  • U kunt hulp krijgen bij het vervoeren of verplaatsen van de kunstwerken.
  • Leen periodes van 6 maanden.
  • U betaalt geen huur maar bouwt een spaartegoed op waarmee u op enig moment een kunstwerk kunt aanschaffen.
  • Om te voorkomen dat de kunstwerken beschadigen krijgt u een beschermhoes.

Als u wel kunst wilt lenen maart niet voor kunst wilt sparen omdat u geen kunst wilt kopen, dan kunt u kiezen voor onze kunstverhuurregeling. U betaalt dan een maandelijks bedrag dat gebaseerd is op 0,6% van de prijs van het kunstwerk. Aangezien wij met dit percentage het goedkoopste zijn van alle kunstuitlenen in Nederland, bent u ook met deze constructie bij ons het beste af.

Wacht niet te lang

Elke dag dat u niet geniet van mooie kunst is een dag te lang. Wacht daarom niet te lange en kies bij ons een prachtig kunstwerk uit voor uw huis of bedrijf in Oss. Neem voor meer informatie contact op met onze kunstuitleen in Oss. Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer 0412-482159 en via e-mail info@galerie-sous-terre.nl

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur en u wilt zich meteen inschrijven? Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Oss
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 0412
Gemeente: Oss

Vlag Oss

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?