Kunstuitleen Alphen aan den Rijn

Kwaliteitvolle kunst

Woont u in Alphen aan de Rijn en bent u op zoek naar een professionele kunstuitleen? Dan zit u bij Kunstuitleen Sous-Terre helemaal goed. Wij hebben een prachtig assortiment voor u samengesteld tegen zeer scherpe prijzen. Onze hedendaagse kunst wordt gemaakt door diverse professionele kunstenaars. Zo is de kwaliteit van ons aanbod gewaarborgd.

Unieke service

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een unieke service ontwikkeld. Ons zogenaamde Artplan garandeert kunstuitleen in Alphen aan den Rijn van prachtige kunstwerken tegen zo laag mogelijke kosten. Zo betaalt u dan wel iedere maand een bepaald laag bedrag voor de kunstwerken die u bij ons leent. Dit bedrag wordt als spaarbedrag door ons direct over gezet naar een derde rekening. Met het opgebouwde spaarbedrag kunt op enig moment een kunstwerk bij ons aanschaffen. Tot op dat moment hebt u in feite onze kunst gratis in huis gehad.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Ontdek de voordelen van ons Artplan

Ons spaar plan garandeert een aantal voordelen aan onze klanten in Alphen aan den Rijn.
Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Slechts € 15,- inschrijvingskosten indien u zich online inschrijft
  • Kunst lenen vanaf € 5,- per maand
  • Eventuele hulp bij het vervoeren van uw kunstwerken
  • Iedere leenperiode van 6 maanden ontvangt u nieuwe kunst
  • De huur wordt onmiddellijk omgezet in een spaartegoed
  • Een gratis beschermende hoes bij ieder kunstwerk
  • Met uw spaartegoed kunt u kunst naar wens kopen

Zo is het erg voordelig om uzelf in te schrijven voor ons Artplan. Dit geldt ook indien u geen gebruik wilt maken van onze spaarreling, maar onze kunst wilt huren. In dat geval spaart u niet, maar profiteert u wel van een ontzettend laag huurpercentage van 0,6 % per maand. Ook hiermee zijn wij de goedkoopste kunstuitleen van Nederland.

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen Alphen aan den Rijn, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Alphen a/d Rijn
Provincie: Zuid-Holland
Netnummer: 0172
Gemeente: Alphen aan den Rijn

Vlag Alphen aan de Rijn

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?