Kunstuitleen Helmond

Kwaliteit gegarandeerd

Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, dé specialist in kunstuitleen voor de bewoners van  Helmond en omgeving. Wij beschikken over een enorme collectie kunstwerken van de hoogste kwaliteit. Er zitten veel gerenommeerde namen tussen. Het gaat om hedendaagse kunstwerken die zijn gemaakt door professionele kunstenaars. Wij kunnen dan ook garant staan voor de kwaliteit van al onze kunstwerken in Helmond en de regio.

Onderscheidend

Als u besluit om gebruik te maken van onze kunstuitleen, dan komt u er al snel achter dat deze zich onderscheidt van alle andere kunstuitlenen in het land. Wij hebben namelijk een geheel uniek en eigen spaar plan ontwikkeld. Hierdoor betaalt u geen huur, maar bouwt u spaartegoed op waarmee u onze kunstwerken uiteindelijk kunt kopen!

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Bekijk de vele voordelen

Om onze klanten in Helmond een beter inzicht te geven in de voordelen van ons Artplan, hebben we hier een aantal van die voordelen op een rijtje gezet:

  • Al voor € 15,- bent u ingeschreven, wanneer u de inschrijving online afhandelt
  • Vanaf een maandelijkse betaling van slechts € 5,- komt u al in aanmerking voor ons Artplan
  • Vervoer en plaatsing kunnen wij op uw verzoek geheel voor u verzorgen
  • Regelmatig van kunstwerken wisselen is eenvoudig dankzij onze flexibele opstelling
  • In plaats van een huurbedrag te betalen, bouwt u eenvoudig een spaartegoed op
  • Uw kunstwerken worden beschermd door de gratis bijgeleverde beschermende hoes
  • Met het opgebouwde spaartegoed kunt u eenvoudig kunstwerken aanschaffen

Het spaarplan biedt dus vele voordelen maar u als u niet wilt sparen maar huren, dan is dat bij ons ook mogelijk. Als u kiest voor ons huurplan, dan betaalt u een zeer laag vast bedrag per maand aan huur. Ons huurtarief bedraagt namelijk 0,6%. Met dit tarief zijn behoren wij tot de goedkoopste kunstuitlenen van Nederland.

Vraag het ons gerust!

Heeft u nog vragen over onze kunstuitleen in Helmond? Neem dan even contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur en wilt u zich direct online aanmelden? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s. Ook kunt u even contact opnemen als u nog vragen heeft. Wij vertellen u graag meer over onze kunstuitleen voor Breda. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch +31 (0) 412 482159 en via ons e-mailadres.

Kunstuitleen Helmond
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 0492
Gemeente: Helmond

Vlag Helmond

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?