Kunstuitleen Dordrecht

Ruime collectie

Woont u in Dordrecht en bent u op zoek naar een mooi kunstwerk voor aan de muur? Als dat zo is, dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de beschikking over een zeer uitgebreid assortiment kunstwerken in diverse stijlen. Op onze site bij ‘ kunstcollectie online’ kunt u onze enorme collectie hedendaagse kunst bekijken. Kunstwerken die bovendien gemaakt zijn door professionele kunstenaars.

Uniek Artplan

Het concept dat wij hebben ontwikkeld is uniek binnen de kunstwereld in Dordrecht. Voor het lenen van kunst betaalt u bij ons iedere maand een vast laag bedrag. Het bijzondere is echter dat dit bedrag volledig en direct wordt omgezet in een spaartegoed. Hiermee creëert u een spaarpot waarmee u na een tijdje uw favoriete werken uit onze collectie kunt kopen. Zo bieden wij u dus in principe gratis kunstuitleen aan!

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

De vele voordelen van het Artplan

Ons Artplan biedt vele voordelen, zeker wanneer u gebruik maakt van ons spaar plan. Onze klanten in Dordrecht kunnen wij onder andere het volgende aanbieden:

  • Betaal slechts € 15,- aan inschrijfgeld bij een online inschrijving
  • Leen al vanaf € 5,- per maand kunstwerken van hoge kwaliteit
  • Laat u helpen bij het vervoeren en plaatsen van de kunstwerken
  • Wissel regelmatig van kunstwerken dankzij de leen perioden van 6 maanden
  • Bouw direct een spaartegoed op met het huurbedrag
  • Ontvang een gratis beschermhoes bij ieder kunstwerk
  • Schaf uw favoriete kunstwerken aan met uw opgebouwde spaartegoed

 

Heeft u interesse in ons Artplan, maar wilt u in plaats van het spaarplan gebruik maken van onze kunsthuurregeling? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt een vast laag huurtarief per maand. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6. Wij zijn hiermee ook met de kunstuitleenformule de goedkoopste van Nederland.

Informeer gerust naar onze diensten

Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Dordrecht
Provincie: Zuid-Holland
Netnummer: 078
Gemeente: Dordrecht

Vlag Dordrecht

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?