Kunstuitleen Tilburg

Divers assortiment

Welkom bij dé kunstuitleen voor Tilburg en omstreken. U kunt bij ons een keuze maken uit een divers en groot assortiment bestaande uit enkele duizenden kunstwerken. De kunstwerken die wij uitlenen in onze kunstuitleen zijn bovendien gemaakt door gerenommeerde kunstenaars. Omdat iedere kunstenaar een eigen handschrift heeft, is onze kunstcollectie enorm divers. Onze klanten in en rondom Tilburg kunnen wij daardoor op een goede manier van dienst zijn.

Uitstekend concept

Onze kunstuitleen biedt u een uitstekend concept dat ook wel het Artplan wordt genoemd. Dit houdt in dat u geen huur hoeft te betalen over de kunstwerken die u bij ons leent. In plaats daarvan bouwt u bij ons een spaartegoed op. Met dit spaartegoed kunt u op enig moment een kunstwerk aanschaffen. Dit kan een kunstwerk zijn dat u uit de kunstuitleen hebt geleend en graag wilt houden, maar dit kan ook een kunstwerk zijn dat u aantreft in onze galerie.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Speciale voordelen voor u

Wij bieden speciale voordelen voor u wanneer u gebruik gaat maken van het Artplan. Wanneer u hiertoe besluit bieden wij u de voordelen die hieronder worden benoemd.

  • Online inschrijven voor maar 15 euro.
  • Kunst lenen vanaf 5 euro per maand.
  • Een gratis beschermhoes.
  • Hulp bij verplaatsen en vervoeren.
  • Leen periode van 6 maanden.
  • U kunt een spaartegoed opbouwen waarmee u kunst kunt aanschaffen.

Ook kunt u ervoor kiezen om geen gebruik te maken van ons spaarplan, maar voor onze kunsthuur te gaan. Ook dan kunt u kunst lenen bij onze kunstuitleen. U betaalt dan een bedrag dat wordt vastgesteld aan de hand van de prijs van het kunstwerk dat u graag wil lenen. Aangezien ons huurtarief van 0,6 % als één van het meest voordelige van Nederland kan worden aangemerkt, kunnen wij u ook op deze manier betaalbaar van dienst zijn.

Antwoord op uw vragen

Heeft u vragen of onduidelijkheden over onze kunstuitleen in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij willen u graag helpen aan het antwoord op al uw vragen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig met de online formulier die u aantreft op de beide pagina’s.

Kunstuitleen Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 013
Gemeente: Tilburg

Vlag Tilburg

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?