Kunstuitleen Hoorn

Gerenommeerde kunstenaars

Heeft uw kantoor nog geen uitstraling zoals u dat wilt en zou u graag op een persoonlijke manier daar invulling aan willen geven? Een manier waarop u zich onderscheidt van uw collega’s? Denk dan eens aan een prachtig kunstwerk, een kunstwerk van onze kunstuitleen  Hoorn kan uw kantoor enorm opknappen en sfeer geven. Onze kunstuitleen beschikt over een enorme diversiteit aan kunstwerken gemaakt door gerenommeerde kunstenaars. Wij werken alleen met professionele kunstenaars. Dit betekent dat wij alleen kwaliteitswerken aanbieden.

Goedkope oplossing

Kunst aanschaffen hoeft geen dure investering te zijn. Sterker nog bij onze kunstuitleen is het zelfs mogelijk om de kunstwerken voor een bepaalde periode gratis te lenen. Het maandelijkse bedrag dat u moet betalen wordt namelijk niet als huur aangemerkt, maar wordt omgezet in een spaartegoed waarvan u later een prachtig kunstwerk kunt aanschaffen. U kunt dus steeds genieten van een ander kunstwerk zonder dat u daarvoor huur hoeft te betalen.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

De talloze voordelen van het lenen van kunst

Het lenen van kunst biedt vele voordelen. U kunt via het Artplan voordelig gebruik maken van onze kunstuitleen in Hoorn. De voordelen die u krijgt kunt u hier onder zien.

  • U kunt al voor €15,- lid worden.
  • Bruikleen vanaf €5,- per maand.
  • U krijgt hulp bij vervoer en verplaatsing van de kunstwerken.
  • U betaalt geen huur maar dit wordt een spaartegoed.
  • U krijgt een gratis beschermhoes.
  • Koop uw kunst doormiddel van het opgebouwde spaartegoed.
  • Leenperiodes van 6 maanden.

Ook kunt u gebruik maken van onze kunstuitleen, al wilt u geen gebruik maken van ons spaarplan. U kunt namelijk ook kiezen om onze kunst te huren. U betaalt dan maandelijks een laag percentage van de aankoopprijs van het kunstwerk. Echter bouwt u nu geen spaartegoed op.

Ontdek de voordelen

Kijk op onze website naar de vele voordelen.  Wanneer u vragen hebt of andere informatie wilt ontvangen over de kunstuitleen kunt u altijd contact opnemen met kunstuitleen Hoorn. Wij geven graag antwoord op uw vragen en onduidelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur Hoorn? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Hoorn
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 0229
Gemeente: Hoorn

Vlag Hoorn

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?