Kunstuitleen Sittard

Perfecte kwaliteit

Zou u graag een mooi kunstwerk in huis hebben hangen, maar vindt u het aanschaffen van een kunstwerk erg duur en weet u niet of u kwaliteit wordt geleverd? Onze kunstuitleen biedt ook de bewoners in Sittard de perfecte oplossing. Wij beschikken namelijk over kwalitatief hoogwaardige kunstwerken die bovendien zeer schappelijk geprijsd zijn. U kunt bij onze kunstuitleen op een goedkope manier kunst lenen en daarbij kunt u kiezen uit duizenden verschillende kunstwerken. De kunstwerken zijn gemaakt door een vaste groep professionele kunstenaars waardoor wij in staat zijn om in Sittard en omgeving kunst te leveren van een perfecte kwaliteit.

In feite gratis

Wij zijn een betrouwbare kunstuitleen die niet alleen beschikt over een grote collectie verschillende soorten kunstwerken maar waarbij u ook nog eens gebruik kunt maken van een revolutionair Artplan. Met ons spaarplan kunt u bij ons kunst lenen waarbij het geld dat u daarvoor betaalt voor 100% wordt omgezet in een spaartegoed . Met het lenen van een kunstwerk bent u in principe geen geld kwijt en kunt u bepaalde ruimtes gratis warmer en sfeervoller maken. U kunt onze kunstwerken voor periodes van een half jaar lenen en vervolgens telkens nieuwe kunstwerken uitkiezen waardoor uw huis of kantoor in Sittard steeds een nieuw interieur heeft.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

U kunt profiteren van verschillende voordelen

U kunt bij onze kunstuitleen profiteren van verschillende voordelen. Wanneer u zich bij ons aanmeldt voor het Artplan kunnen wij u het volgende bieden:

  • U kunt verschillende kunstwerken lenen voor al 5 euro per maand.
  • Als u zich online inschrijft krijgt u 10 euro korting en betaalt u maar 15 euro.
  • U krijgt van ons een beschermhoes voor de kunstwerken.
  • Bij ons betaalt u geen huur maar u betaalt voor uw eigen spaartegoed. Dit spaartegoed wordt opgebouwd waardoor u uiteindelijk een kunstwerk kunt aanschaffen.
  • Wij kunnen u helpen bij het verplaatsen en vervoeren van de kunstwerken.

Eenvoudig online inschrijven

Wanneer u zich wilt inschrijven voor het Artplan kunt u dat online op deze website doen. Prachtige kunst in huis halen is niet moeilijk. Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Meer informatie?

Als u graag nader geïnformeerd wilt worden, wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Sittard
Provincie: Limburg
Netnummer: 046
Gemeente: Sittard-Geleen

Vlag Sittard

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?