Kunstuitleen Groningen

Klantvriendelijk

Bent u op zoek naar een klantgerichte kunstuitleen in Groningen? Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, de voordeligste en mede daardoor de klantvriendelijkste kunstuitleen van Nederland. Ook de hoge kwaliteit van de kunstwerken en onze enorme voorraad draagt hieraan bij. Dankzij ons Artplan en de schappelijke prijzen van onze kunstwerken, zijn wij ook op het financiële gebied het meest klantvriendelijk.

Uniek Artplan

Met ons Artplan heeft onze kunstuitleen een unieke factor weten te creëren. En dat geldt ook voor de bewoners van de gemeente Groningen. Natuurlijk betaalt u ons, net als bij andere kunstuitlenen, een vast maandelijks bedrag, maar daar houdt de gelijkenis op. Bij ons is dit bedrag in de meeste gevallen niet alleen veel lager, maar bovendien wordt dit bedrag direct en volledig omgezet in een spaartegoed waarmee u op termijn kunstwerken bij ons kunt aanschaffen.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

De voordelen op een rijtje

Onze kunstuitleen inclusief Artplan is voorzien van vele voordelen voor onze klanten in Groningen. U kunt bijvoorbeeld van het volgende profiteren:

  • Slechts € 15,- inschrijfkosten bij een inschrijving via internet
  • U kunt al vanaf € 5,- per maand een schitterend kunstwerk in huis halen
  • Wij helpen u bij het transport als u dat wilt
  • Leen perioden van 6 maanden garanderen regelmatige afwisseling
  • Een spaartegoed opbouwen door uw huur te betalen
  • Gratis beschermhoes bijgeleverd bij ieder kunstwerk
  • Schaf kunstwerken uit onze collectie aan met uw spaartegoed

U kunt echter ook kunst lenen zonder direct gebruik te maken van ons spaar plan. Ondanks de vele voordelen die het biedt, willen sommige van onze klanten liever niet sparen maar wel huren. Ook in dat geval kunt u zeer voordelig bij ons terecht. Ook ons huurtarief kan als bijzonder voordelig worden aangemerkt. Ons percentage van 0,6% is het laagste van heel Nederland. Ook op deze manier bespaart u zich veel geld.

Vraag ons gerust over onze diensten

Heeft u nog vragen over onze kunstuitleen Groningen? Neem dan contact op met één van onze klantgerichte medewerkers. Zij helpen u graag. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Groningen
Provincie: Groningen
Netnummer: 050
Gemeente: Groningen

Vlag Groningen

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?