Kunstuitleen Utrecht

Hoogwaardige kunst

Bent u op zoek naar een kunstuitleen in Utrecht om uw woon- of werkruimte te voorzien van hoogwaardige kunstwerken? Dan kunt u terecht bij Kunstuitleen Sous-Terre. Bij ons kunt u op een goedkope manier kunstwerken huren van hoge kwaliteit. Zo hoeft u geen grote investeringen te doen om uw ruimte in Utrecht op een exclusieve manier in te richten. De werken in ons aanbod bestaan uit hedendaagse kunst dat is geproduceerd door een groep zeer ervaren kunstenaars. Hierdoor kunnen wij u een hoge kwaliteit garanderen.

Een uniek concept

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze kunstuitleen in de regio Utrecht, dan kunt u bij ons gebruik maken van een uniek concept. Met ons Artplan kunt u eenvoudig sparen voor een eigen collectie kunstwerken zonder veel geld uit te geven. Iedere periode leent u voor een vaste maandelijkse bijdrage de kunstwerken die u wilt. Deze bijdrage wordt door onze kunstuitleen echter niet gezien als huur, maar is een bedrag dat u spaart om vervolgens zelf de kunstwerken te kunnen aankopen. Voor u zover bent leent u voor een laag bedrag al die tijd prachtige kunst voor in uw huis, waarvoor u in principe geen geld kwijt bent.

Kunstuitleen Utrecht

Utrechters profiteren van vele voordelen

Als u zich inschrijft voor ons bijzonder Artplan in Utrecht, dan zijn er een aantal voordelen waar u van kunt profiteren:

  • Betaal slechts € 15,- inschrijfkosten bij een online inschrijving
  • Leen professionele kunstwerken voor een vast maandbedrag vanaf € 15,-
  • Eventuele hulp bij het vervoer van de werken
  • Iedere leenperiode nieuwe kunst in huis
  • U betaalt geen huur, maar u bouwt een spaartegoed op
  • Bij ieder kunstwerk wordt een beschermhoes geleverd
  • Bij voldoende spaartegoed kunt u de kunst kopen die u wilt

Voor Kunstuitleen Utrecht bent u echter niet verplicht om u voor het spaarplan in te schrijven. U kunt ook gebruik maken van de kunsthuurregeling van het Artplan. Voor de kunstwerken die u huurt, betaalt u een vast laag percentage van het aankoopbedrag. Ook hiermee komt u bij ons op een goedkope manier aan uw trekken.

Laat u gerust informeren over ons aanbod

Als u zich onmiddellijk inschrijft voor kunstuitleen, profiteert u direct van de vele voordelen. De keuze aan kunstwerken is enorm, dus er zijn altijd geschikte werken voor u aanwezig. Voor meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de vele opties voor kunstuitleen in Utrecht. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Utrecht
Provincie: Utrecht
Netnummer: 030
Gemeente: Utrecht
Utrecht

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?