Kunstuitleen Almelo

Uitgebreid assortiment

Bent u op zoek naar een professionele aanbieder van kunst dat u kunt lenen en als u die in  Almelo niet kunt vinden, dan heten wij u van harte welkom. Bij kunstuitleen Sous-Terre zijn wij u graag van dienst. Met ons enorm uitgebreid assortiment, kunnen wij vele mensen aan mooie kunst helpen. Wij beschikken over een paar duizend kunstwerken in diverse stijlen en van een groot aantal gerenommeerde kunstenaars. Onze werken zijn daardoor stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit en daar kunt u goedkoop van profiteren.

Een unieke (gratis) aanpak

Wij hebben speciaal voor u een uniek Artplan ontwikkeld dat ongekend is in Almelo en omstreken. Zo betaalt u bij ons een laag maandelijks bedrag om onze kunstwerken te lenen. Dit bedrag wordt echter direct omgezet in een spaartegoed waarmee u na verloop van tijd werken vanuit onze kunstuitleen en galeries kunt aanschaffen! Tot het moment dat u besluit om een kunstwerk aan te kopen, hebt u in feite onze kunst tot dan toe gratis in huis gehad.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Bekijk de voordelen van ons Artplan

Ons spaar plan brengt diverse voordelen met zich mee voor al onze klanten in Almelo. Bijvoorbeeld:

  • De inschrijfkosten zijn slechts € 25,- en u krijgt nog eens € 10,- korting als u dit online doet
  • U kunt al vanaf € 5,- hoogwaardige kunst lenen
  • Wij helpen u bij het vervoer van de kunstwerken
  • Leen periodes zijn 6 maanden, zodat u regelmatig kunt wisselen
  • Het huurbedrag wordt omgezet in spaartegoed
  • Ieder kunstwerk komt met een gratis beschermhoes
  • Met het spaartegoed kunt u kunstwerken naar keuze kopen\

Wanneer u geen gebruik wilt maken van de kunstuitleenregeling met spaartegoed, kunt u overigens ook ervoor kiezen om gebruik te maken van onze kunsthuurregeling. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6% en kan als één van het meest voordelig van Nederland worden aangemerkt. Ook op deze manier haalt u op een voordelige manier kunst in huis halen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze kunstuitleen? Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres. Als u echter al enthousiast bent over ons Artplan kunt u uzelf direct online inschrijven. Op deze manier ontdekt u als inwoner van Almelo binnen de kortste keren de verfijndheid en kwaliteit van onze kunstuitleen. Of het nu om uw woon- of werkruimte gaat en hoe groot uw budget ook is, wij staan voor u klaar.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Almelo
Provincie: Overijssel
Netnummer: 074
Gemeente: Almelo

Vlag Almelo

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?