Kunstuitleen Den Bosch

Professioneel aanbod

Woont u in Den Bosch en bent u op zoek naar een professionele kunstuitleen? Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, de kunstspecialist bij u in de buurt. Wij beschikken niet alleen over kunst van hoge kwaliteit, maar ook over een uiterst professionele dienstverlening. Verder hebben wij een uniek concept ontwikkeld, waardoor het lenen van kunst een stuk goedkoper wordt.

Een uniek concept

Dankzij ons unieke Artplan kunnen wij u kunst aanbieden zonder dat u hiervoor huur betaalt. In plaats van het betalen van huur, betaalt u een vast laag bedrag om onze kunstwerken te lenen. Dit bedrag wordt volledig omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u vervolgens kunstwerken uit onze gehele kunstcollectie aanschaffen.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Ervaar de vele voordelen van ons Artplan

Ons Artplan is uniek in zijn soort en bespaart u veel onnodige kosten. Het biedt onze klanten in Den Bosch dan ook niets anders dan voordelen. Wij hebben hieronder een aantal van die voordelen op een rij gezet:

  • U betaalt slechts € 25,- inschrijfkosten en krijgt hier online nog eens € 10,- korting op
  • U betaalt een vast maandelijks bedrag vanaf slechts € 5,-
  • Indien nodig helpen wij u bij het vervoeren van de kunstwerken
  • U kunt regelmatig van kunst wisselen dankzij de leen perioden van 6 maanden
  • U betaalt geen huur, maar bouwt direct een spaartegoed op
  • Wij leveren bij ieder kunstwerk een gratis beschermhoes
  • U kunt uw favoriete kunstwerken aanschaffen met het opgebouwde spaartegoed

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplanof kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s. Ook kunt u even contact opnemen als u nog vragen heeft. Wij vertellen u graag meer over onze kunstuitleen voor Den Bosch. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch +31 (0) 412 482159 en via ons e-mailadres.

U merkt dat het inschrijven voor ons Artplan erg gemakkelijk is en veel oplevert. Dit geldt zowel voor onze kunstuitleenregeling met spaarplan, als voor onze kunstuitleenregeling met huur. Ook in dat geval is het verstandig dat u zich meteen inschrijft en gebruik maakt van ons uiterst voordelige huurtarief. Ook bij deze variant is het lenen van de meest hoogwaardige kunst een koopje.

Kunstuitleen Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 073
Gemeente: ‘s-Hertogenbosch

Vlag Den Bosch

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?