Kunstuitleen Den Bosch

Professioneel aanbod

Bent u op zoek naar een professionele kunstuitleen in Den Bosch? Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, de kunstspecialist bij u in de buurt. Wij beschikken niet alleen over kunst van hoge kwaliteit, maar ook over een uiterst professionele dienstverlening. Verder hebben wij een uniek concept ontwikkeld, waardoor het lenen van kunst een stuk goedkoper wordt.

Een uniek concept

Dankzij ons unieke Artplan kunnen wij u kunst aanbieden zonder dat u hiervoor huur betaalt. In plaats van het betalen van huur, betaalt u een vast laag bedrag om onze kunstwerken te lenen. Dit bedrag wordt volledig omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u vervolgens kunstwerken uit onze gehele kunstcollectie aanschaffen.

Kunstuitleen Tilburg

Ervaar de vele voordelen van ons Artplan

Ons Artplan is uniek in zijn soort en bespaart u veel onnodige kosten. Het biedt onze klanten in Den Bosch dan ook niets anders dan voordelen. Wij hebben hieronder een aantal van die voordelen op een rij gezet:

  • U betaalt slechts € 25,- inschrijfkosten en krijgt hier online nog eens € 10,- korting op
  • U betaalt een vast maandelijks bedrag vanaf slechts € 15,-
  • Indien nodig helpen wij u bij het vervoeren van de kunstwerken
  • U kunt regelmatig van kunst wisselen dankzij de leenperioden van 6 maanden
  • U betaalt geen huur, maar bouwt direct een spaartegoed op
  • Wij leveren ieder kunstwerk met een gratis beschermhoes
  • U kunt uw favoriete kunstwerken aanschaffen met het opgebouwde spaartegoed

U merkt dat het inschrijven voor ons Artplan erg gemakkelijk is en veel oplevert. Dit geldt ook indien u geen gebruik wilt maken van de spaarregeling, maar uw voorkeur uitspreekt voor het huren van onze kunst. Ook in dat geval is het verstandig dat u zich meteen inschrijft en gebruik maakt van ons uiterst voordelige huurtarief. Ook bij deze variant is het lenen van de meest hoogwaardige kunst een koopje.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over kunstuitleen in Den Bosch? Kijk dan op onze website of vraag het aan één van onze medewerkers. U kunt uzelf uiteraard ook direct online inschrijven voor het Artplan van onze kunstuitleen.

Kunstuitleen Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 073
Gemeente: ‘s-Hertogenbosch
Den Bosch vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?