Kunstuitleen Amsterdam

Enorm assortiment

Woont of werkt u in Amsterdam en bent u op zoek naar een geschikte aanbieder van kunst in Amsterdam? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Wij hebben een enorm assortiment van hoogwaardige kunstwerken, die u tegen een scherp tarief bij ons kunt lenen. Hiermee kunt u op een goedkope en eenvoudige manier uw woon- en / of werkomgeving verfraaien. De hedendaagse kunstwerken in ons aanbod zijn gemaakt door een vaste groep professionele kunstenaars, waardoor wij garant kunnen staan voor een hoge kwaliteit.

Uniek Artplan

In vergelijking met andere kunstuitlenen in Amsterdam en omgeving, bieden wij een uniek Artplan aan. Met dit bijzondere concept kunt u voor een laag maandbedrag kwalitatief hoogwaardige kunst lenen, waarbij het volledige maandbedrag wordt gereserveerd als spaartegoed. Het tegoed dat u spaart bij onze kunstuitleen kunt u vervolgens binnen afzienbare tijd gebruiken om de kunstwerken waarnaar uw voorkeur uitgaat te kopen. Met dit concept heeft u te allen tijde prachtige kunst van uw keuze in huis en kunt u eenvoudig een persoonlijke noot aan uw ruimte toevoegen.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Interessante voordelen voor Amsterdammers

Bij het spaarplan dat wij klanten in Amsterdam en omstreken aanbieden, gelden de volgende interessante voordelen waar u van profiteert als u zich aanmeldt.

  • Slechts € 25,- inschrijfgeld met zelfs € 10,- korting als u zich online aanmeldt
  • Lenen van hoogwaardige kunst vanaf slechts € 5,- per maand
  • Professionele hulp bij het vervoeren en plaatsen van de kunstwerken
  • Leen periodes van 6 maanden, waardoor u veel kunt wisselen
  • Het leenbedrag wordt omgezet naar spaartegoed
  • Gratis beschermhoes bij ieder kunstwerk
  • U kunt met het spaartegoed de kunst kopen van uw keuze

Zo is het erg voordelig om uzelf in te schrijven voor ons Artplan. Dit geldt ook indien u geen gebruik wilt maken van onze spaarreling, maar onze kunst wilt huren. In dat geval spaart u niet, maar profiteert u wel van een ontzettend laag huurpercentage van 0,6 % per maand. Ook hiermee zijn wij de goedkoopste kunstuitleen van Nederland.

Meld u vandaag nog aan!

Mocht u geïnteresseerd zijn in kunstuitleen in Amsterdam en gebruik willen maken van ons Artplan, dan kunt u zich nu onmiddellijk online aanmelden. Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Mocht u echter nog vragen hebben over kunstuitleen Amsterdam of meer willen weten over de mogelijkheden, dan staan onze medewerkers u graag te woord. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 020
Gemeente: Amsterdam

Vlag Amsterdam

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?