Kunstuitleen Amsterdam

Enorm assortiment

Woont of werkt u in Amsterdam en bent u op zoek naar een geschikte aanbieder van kunst in Amsterdam? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Wij hebben een enorm assortiment van hoogwaardige kunstwerken, die u tegen een scherp tarief bij ons kunt lenen. Hiermee kunt u op een goedkope en eenvoudige manier uw woon- en / of werkomgeving verfraaien. De hedendaagse kunstwerken in ons aanbod zijn gemaakt door een vaste groep professionele kunstenaars, waardoor wij garant kunnen staan voor een hoge kwaliteit.

Uniek Artplan

In vergelijking met andere kunstuitlenen in Amsterdam en omgeving, bieden wij een uniek Artplan aan. Met dit bijzondere concept kunt u voor een vast laag maandbedrag kwalitatief hoogwaardige kunst lenen, waarbij het volledige maandbedrag wordt gereserveerd als spaartegoed. Het tegoed dat u spaart bij onze kunstuitleen kunt u vervolgens binnen afzienbare tijd gebruiken om de kunstwerken waarnaar uw voorkeur uitgaat te kopen. Met dit concept heeft u te allen tijde prachtige kunst van uw keuze in huis en kunt u eenvoudig een persoonlijke noot aan uw ruimte toevoegen.

Kunstuitleen Amsterdam

Interessante voordelen voor Amsterdammers

Bij het spaar plan dat wij klanten in Amsterdam en omstreken aanbieden, gelden de volgende interessante voordelen waar u van profiteert als u zich aanmeldt.

  • Slechts € 25,- inschrijfgeld met zelfs € 10,- korting als u zich online aanmeldt
  • Lenen van hoogwaardige kunst vanaf slechts € 15,- per maand
  • Professionele hulp bij het vervoeren en plaatsen van de kunstwerken
  • Leenperiodes van 6 maanden, waardoor u veel kunt wisselen
  • Het huurbedrag wordt omgezet naar spaartegoed
  • Gratis beschermhoes bij ieder kunstwerk
  • U kunt met het spaartegoed de kunst kopen van uw keuze

Het is overigens niet verplicht om bij onze kunstuitleen gebruik te maken van het spaar plan en spaartegoed op te bouwen. U kunt er immers er ook voor kiezen om de kunstwerken te huren tegen een scherp maandtarief. Hiermee betaalt u slechts een klein percentage van de verkoopwaarde van het kunstwerk van uw keuze.

Meld u vandaag nog aan!

Mocht u geïnteresseerd zijn in kunstuitleen in Amsterdam en gebruik willen maken van ons Artplan, dan kunt u zich nu onmiddellijk online aanmelden. Vul hiervoor het inschrijfformulier in op deze website en ontdek ons unieke concept direct. Mocht u echter nog vragen hebben over kunstuitleen of meer willen weten over de mogelijkheden, dan staan onze medewerkers u graag te woord. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 020
Gemeente: Amsterdam
Amsterdam

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?