Kunstuitleen Lelystad

Kunst voor jong en oud

Wij als kunstuitleen in Lelystad bieden kunstwerken aan voor jong en oud. Onze kunstwerken zijn gemaakt door vakkundige kunstenaars en alleen de besten worden door ons geselecteerd. U kunt bij ons kiezen uit een divers en groot assortiment, waardoor de kans enorm groot is dat u bij ons een gepast kunstwerk weet te vinden. Met de kunstwerken uit onze kunstuitleen kunt u sfeer en een eigen touch brengen in iedere ruimte, woning of kantoor.

Voordelig sparen

Wanneer u graag kunst in uw huis in Lelystad wilt hoeft u geen grote investering te doen. Bij ons kunt u prachtige kunst lenen op basis van een laag maandelijks bedrag. Uniek aan onze regeling is dat dit bedrag bij ons niet gezien wordt als huur maar als een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u na een tijdje een prachtig kunstwerk daadwerkelijk aan kopen. Door voor onze kunstuitleen te kiezen kunt u meerdere kunstwerken in huis hebben hangen zonder dat u een fortuin kwijt bent. Onze kunstuitleen is hierdoor toegankelijk voor iedereen.

Kunstuitleen Lelystad

Maak kennis met de voordelen van het Artplan

Wij bieden de mogelijkheid voor mensen in Lelystad om met gebruikmaking van ons Artplan op een goedkope manier prachtige kunst in huis te hebben hangen. Het spaar plan biedt vele voordelen voor u.

  • U kunt uzelf al online inschrijven voor €15,- .
  • U kunt al kunstwerken lenen vanaf €15,- per maand.
  • Wij helpen u graag bij het verplaatsen of vervoeren van de kunstwerken.
  • U betaalt bij ons geen huur maar u spaart een spaartegoed.
  • Met dit spaartegoed koopt u een kunstwerk naar keuze.

Voor degene die niet wil sparen voor kunst hebben wij een huurregeling in petto. Dan betaalt u iedere maand, op basis van een laag percentage van de waarde van het kunstwerk, een bepaald bedrag. Ons huurtarief is enorm concurrerend en kan als één van het meest voordelige van Nederland worden aangemerkt. Ook op deze manier kunt u dus op een voordelige manier regelmatig nieuwe kunstwerken in huis halen.

Word lid van het Artplan

Wanneer u interesse hebt in het hierboven genoemde Artplan kunt u zich direct inschrijven via deze website. U bespaart dan ook nog eens tien euro inschrijfkosten. Heeft u vragen over onze kunstuitleen in Lelystad, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag met de antwoorden op uw vragen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Lelystad
Provincie: Flevoland
Netnummer: 0320
Gemeente: Lelystad
Lelystad Vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?