Kunstuitleen Leeuwarden

Groot assortiment

Bent u op zoek naar een goede kunstuitleen voor Leeuwarden en omgeving? Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Wij lenen kunst uit voor particulier en zakelijk gebruik. Een huis of kantoor aankleden met een mooi schilderij is de finishing touch. Bij ons hebt u de keuze uit duizenden kunstwerken gemaakt door gerenommeerde kunstenaars. Door gebruik te maken van onze kunstuitleen krijgt u de mogelijkheid om op een voordelig manier mooie kunst in uw huis of kantoor te hangen. Bovendien kunt u na bijvoorbeeld 6 maanden een nieuw kunstwerk uitkiezen waardoor u steeds een nieuw kunstwerk heeft hangen.

Kies voor het Artplan

Wij bieden een uniek Artplan aan voor de bewoners van Leeuwarden en omgeving. Met dit concept kunt u voor een vast laag maandbedrag altijd over prachtige kunst beschikken. Het maandbedrag dat u betaalt kunt u opsparen tot een spaartegoed waarmee u in de toekomst een kunstwerk daadwerkelijk kunt aanschaffen. Met dit concept kunnen wij met onze kunstuitleen iedereen van dienst zijn die op zoek is naar mooie kunst.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Aantrekkelijke voordelen voor mensen uit Leeuwarden

Wanneer u kiest voor het Artplan dat wij aanbieden voor mensen uit Leeuwarden, gelden een aantal aantrekkelijke voordelen bij onze kunstuitleen.

  • U kunt u al voor €15,- online inschrijven.
  • U hebt recht op bruikleen vanaf €5,- per maand. Dit geld voor schilderijen tot een waarde van €500,-. Bij iedere €500,- dat een schilderij duurder is komt een bruikleen prijs van €5,- bovenop de €5,- die u betaalt.
  • U kunt eventueel hulp krijgen bij vervoer en verplaatsing.
  • U hebt in beginsel recht op een leenperiode van 6 maanden.
  • U krijgt van ons een gratis beschermhoes.
  • U kunt uw favoriete kunst aanschaffen met het spaartegoed.

Ook als u liever niet spaart voor kunst kunnen wij u van dienst zijn. In dit geval kunt u gebruikmaken van onze kunsthuurregeling. U kunt de kunstwerken huren voor een bepaald maandbedrag dat gebaseerd is op de verkoopprijs van het kunstwerk. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6%. Aangezien ons huurtarief tot de goedkoopste van Nederland behoort, bent u ook op deze manier voordelig uit.

Schrijf u nu nog in!

Schrijf u nu nog in via onze website en profiteer van de vele voordelen die wij hebben voor u. U hoeft niet op zoek naar een andere Kunstuitleen in Leeuwarden.

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan eenvoudig in dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Ook kunt u even contact opnemen als u nog vragen heeft. Wij vertellen u graag meer over onze kunstuitleen voor Leeuwarden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch +31 (0) 412 482159 en via ons e-mailadres.

Kunstuitleen Leeuwarden
Provincie: Friesland
Netnummer: 058
Gemeente: Leeuwarden

Vlag Leeuwarden

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?