Kunstuitleen Delft

Kwaliteitsgarantie

Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre. Wij bieden u hoogwaardige kunst aan in Delft. In onze collectie zitten veel bekende kunstenaars en wij betrekken onze hedendaagse kunst alleen van professionele kunstenaars. Hierdoor is de de kwaliteit van ons assortiment gewaarborgd zodat u kunt rekenen op kunst die de moeite waard is.

Ongeëvenaard concept

Wij hebben binnen ons Artplan een speciaal concept ontwikkeld dat ongeëvenaard is in de kunst wereld in Delft en omstreken. Zo betaalt u bij ons iedere maand een vast laag bedrag terwijl u kunst bij ons leent. Dit bedrag wordt volledig en onmiddellijk omgezet in een spaartegoed. Met het opgebouwde spaartegoed kunt u vervolgens kunstwerken aanschaffen die u bij ons in de kunstuitleen en de galerieën van galerie Sous-Terre kunt vinden!

Kunstuitleen Delft

Wat wij u te bieden hebben

Woont u in Delft? Dan hebben wij een aantal speciale voordelen waarvan u kunt profiteren als u kiest voor ons spaar plan. Deze voordelen zijn onder andere de volgende:

  • U betaalt slechts € 15,- aan inschrijfgeld wanneer u dit online doet
  • Hoogwaardige kunst lenen kan al voor slechts € 15,- per maand
  • Onze professionals kunnen u helpen bij het vervoeren en plaatsen van de kunst
  • De leenperiodes bedragen slechts 6 maanden, zo kunt u regelmatig afwisselen
  • Uw huurbedrag wordt direct omgezet in een spaartegoed
  • Wij leveren ieder kunstwerken inclusief een gratis beschermhoes
  • Schaf kunstwerken uit onze collectie aan met uw spaartegoed

De voordelen van ons spaarplan zijn dus talrijk. Toch kunt u bij ons ook kiezen voor de traditionele kunst huur regeling. Dan betaalt u ons gewoon een vast laag bedrag per maand. Wij leveren u dan de prachtige kunstwerken voor slechts een klein percentage van hun verkoopprijs.

Vraag het ons gerust

Wilt u meer weten over onze kunstuitleen in Delft? Kijk dan even bij onze contactgegevens en vraag het aan een medewerker. Al overtuigd van onze kunstuitleen? Dan kunt u direct online inschrijven en ontdekt u binnen de kortste keren de volledigheid van ons Artplan. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Delft
Provincie: Zuid-Holland
Netnummer: 015
Gemeente: Delft
Delft Vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?