Kunstuitleen Deventer

Scherp geprijsd

Kunstuitleen Sous-Terre wordt gezien als een uitzonderlijke speler op de kunstmarkt in Deventer. Dankzij ons unieke Artplan kunnen wij u kunst van hoogwaardig kwaliteit aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien wordt ons uitgebreide assortiment gekenmerkt als kwalitatief zeer hoogwaardig. Wij werken namelijk met bekende en gerenommeerde kunstenaars samen, die hun werk bovendien bij ons voor betaalbare prijzen aanbieden.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Uniek in de regio

Ons Artplan is werkelijk uniek voor de kunstwereld in Deventer en omgeving, omdat het in feite is! U betaalt bij ons namelijk geen huur voor de geleende kunst, maar u bouwt een spaartegoed op waarmee u na verloop van tijd kunstwerken uit onze collectie kunt aanschaffen. Tot het moment dat u tot aankoop overgaat hebt u onze kunst, dankzij onze bijzondere vorm van kunstuitleen, in feite gratis in huis gehad!

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Ontdek de vele voordelen

Ons spaar plan biedt vele voordelen voor onze klanten in Deventer. Zo kunt u bijvoorbeeld aan de volgende punten denken:

  • U krijgt € 10,- korting op de € 25,- aan inschrijfgeld bij een online inschrijving
  • U komt al in aanmerking voor ons Artplan vanaf € 5,- per maand
  • Onze professionals helpen u eventueel met het transport van uw kunstwerken
  • Met een leen periode van slechts 6 maanden kunt u regelmatig van kunst wisselen
  • In plaats van een huurbedrag te betalen, bouwt u een spaartegoed op
  • Wij leveren een gratis beschermende hoes bij alle kunstwerken
  • Met uw spaartegoed kunt u uw favoriete kunstwerken aanschaffen

Ons Artplan heeft nog een andere voordelige optie voor u in petto. Als u niet deel wilt nemen  aan de spaarregeling maar toch graag kunst in huis wilt hebben, dan kunt u gebruik maken van onze kunsthuur regeling. Met ons percentage van 0,6 % zijn wij de goedkoopste kunstuitleen van Nederland.

Online inschrijven en contact

Mocht u interesse hebben in onze kunstuitleen voor Deventer, dan kunt u uzelf direct online aanmelden. U kunt echter ook bij onze klantvriendelijke medewerkers terecht als u nog vragen heeft over onze kunstuitleen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Deventer
Provincie: Overijssel
Netnummer: 0570
Gemeente: Deventer

Vlag Deventer

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?