Kunstuitleen Amersfoort

Enorm aanbod

Bent u op zoek naar een kunsthandel met een enorm aanbod hedendaagse kunst in Amersfoort? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Wij bieden u een assortiment van allerlei soorten kunst. Stuk voor stuk zijn onze werken echter van hoogwaardige kwaliteit. Wij betrekken onze kunst namelijk van professionele kunstenaars.

Het Artplan

Onze kunstuitleen in Amersfoort kenmerkt zich door een ongekend concept. Ons Artplan biedt u de mogelijkheid om kunst te lenen zonder huur te betalen! U betaalt weliswaar ieder maand een vast laag bedrag, maar dit wordt meteen omgezet in een spaartegoed waarmee u binnen de kortste keren een kunstwerk uit onze collectie kunt aanschaffen! Deze formule is uniek in de kunstwereld.

 Kunstuitleen Amersfoort

De vele voordelen van ons Artplan

Onze klanten in Amersfoort kunnen dankzij ons spaar plan genieten van tal van voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende factoren:

  • Als u zicht online inschrijft, betaalt u slechts € 15,- aan inschrijfkosten
  • U kunt onze hoogwaardige kunst al vanaf € 15,- per maand lenen
  • Wij kunnen u eventueel helpen bij het vervoeren van de kunstwerken
  • Iedere 6 maanden kunt u nieuwe kunst uitkiezen
  • In plaats van huur te betalen, bouwt u een spaartegoed op
  • Wij leveren ieder kunstwerk met een gratis beschermhoes
  • Indien u genoeg spaartegoed hebt opgebouwd, kunt u kunst naar keuze aanschaffen

U kunt er echter ook voor kiezen om geen gebruik te maken van ons revolutionaire spaar plan. In dat geval kunt u tegen zeer scherpe maandelijkse prijzen kunst bij ons huren. Met onze huurprijs bent u slechts een fractie van het koopbedrag van de werken kwijt.

Schrijft u snel in!

Heeft u interesse in onze kunstuitleen in Amersfoort? U kunt uzelf via de website onmiddellijk inschrijven en ontdekken wat wij nog meer te bieden hebben. Wenst u echter liever eerst wat meer informatie op te doen? Vraag één van onze ervaren medewerkers over onze kunstuitleen! Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Amersfoort
Provincie: Utrecht
Netnummer: 033
Gemeente: Amersfoort
Amersfoort vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?