Kunstuitleen Amersfoort

Enorm aanbod

Woont u in Amersfoort en bent u op zoek naar een kunsthandel, galerie of kunstuitleen met een enorm aanbod hedendaagse kunst? Dan bent u bij Galerie – kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Wij bieden u een enorm groot en divers assortiment aan van allerlei soorten kunstwerken. Daarbij komt dat onze kunst hoogwaardige kwaliteit is. Wij betrekken onze kunst namelijk van professionele kunstenaars. Gerenommeerde kunstenaars die hun sporen in de kunstwereld hebben verdiend.

Het Artplan

Onze kunstuitleen voor Amersfoort en omgeving kenmerkt zich door een ongekend concept. Ons Artplan biedt u de mogelijkheid om kunst te lenen zonder huur te betalen! U betaalt weliswaar ieder maand een vast laag bedrag, maar dit wordt meteen omgezet in een spaartegoed waarmee u binnen de kortste keren een kunstwerk uit onze collectie kunt aanschaffen! Deze formule is uniek in de kunstwereld. Geen enkele kunstuitleen in Nederland biedt deze formule aan.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

De vele voordelen van ons Artplan

Onze klanten in Amersfoort kunnen dankzij ons spaar plan genieten van tal van voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende factoren:

  • Als u zicht online inschrijft, betaalt u slechts € 15,- aan inschrijfkosten
  • U kunt onze hoogwaardige kunst al vanaf € 5,- per maand lenen
  • Wij kunnen u eventueel helpen bij het vervoeren van de kunstwerken
  • Iedere 6 maanden kunt u nieuwe kunst uitkiezen
  • In plaats van huur te betalen, bouwt u een spaartegoed op
  • Bij ieder kunstwerk zit een gratis beschermhoes
  • Indien u genoeg spaartegoed hebt opgebouwd, kunt u kunst naar keuze aanschaffen

Heeft u interesse in ons Artplan, maar wilt u in plaats van het spaarplan gebruik maken van onze kunsthuurregeling? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt een vast laag huurtarief per maand. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6. Wij zijn hiermee ook met de kunstuitleenformule de goedkoopste van Nederland.

Informeer gerust naar onze diensten

Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in ons Artplan voor Amersfoort en omgeving en voor onze  kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Amersfoort
Provincie: Utrecht
Netnummer: 033
Gemeente: Amersfoort

Vlag Amersfoort

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?