Kunstuitleen Gouda

Unieke kunsthandelaar

Woont u in Gouda en bent u op zoek naar een unieke kunsthandelaar? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre op de juiste plek. Wij beschikken over een ruime collectie aan prachtige kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars. De kwaliteit is bij ons gegarandeerd en dit tegen een zeer concurrerende prijs.

Spaartegoed opbouwen

Met ons Artplan zijn wij een bepalende speler binnen de kunst wereld in Gouda. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om gratis kunst te kunnen lenen. Via ons spaarplan betaalt u weliswaar een bepaald laag maandelijks bedrag, maar dit geld komt vervolgens in een ‘spaarpot ‘ terecht. Van het spaartegoed dat ontstaat kunt u uiteindelijk kunstwerken uit onze collectie aanschaffen!

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Ontdek de voordelen van ons Artplan

Onze klanten in Gouda genieten vele voordelen wanneer zij gebruik maken van ons Artplan. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan de volgende punten:

  • Inschrijfkosten bedragen slechts € 25,- en er is een korting van € 10,- voor online inschrijvingen
  • Onze kunst kunt u al lenen vanaf slechts € 5,- per maand
  • Wij kunnen u op verzoek helpen bij het vervoeren en plaatsen van de werken
  • Dankzij de leen perioden van 6 maanden kunt u regelmatig iets nieuws aan de muur hangen of genieten van een mooi sculptuur
  • U bouwt direct een spaartegoed op, daar hoeft u verder niets voor te doen
  • Uw kunstwerken worden beschermd door een gratis hoes die wij bijleveren
  • Met uw opgebouwde spaartegoed kunt u zeer eenvoudig onze mooiste werken aanschaffen

U kunt overigens ook bij ons terecht indien u geen gebruik wilt maken van ons spaar plan, maar wel van onze kunsthuurregeling. Dan betaalt u simpelweg een klein percentage aan huur van de aanschafwaarde van het kunstwerk. Ons huurpercentage bedraag 0,6%. Hiermee zijn wij de goedkoopste van Nederland. Ook op deze manier kunt u veel geld besparen.

Schrijf u vandaag nog in!

Indien u interesse heeft in onze kunstuitleen in Gouda, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen of u per direct online aanmelden. Kijk hiervoor even bij het online inschrijfformulier. Met vragen over onze kunstuitleen kunt u echter ook altijd bij ons personeel terecht. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Gouda
Provincie: Zuid-Holland
Netnummer: 0182
Gemeente: Gouda

Vlag Gouda

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?