Kunstuitleen Arnhem

Uitgebreid assortiment

Woont u in Arnhem en bent u op zoek naar hedendaagse kunst van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de beste kunst. Onze kunst wordt u aangeboden door professionele kunstenaars, waardoor wij garant kunnen staan voor de kwaliteit van ons gehele assortiment.

Uniek aanbod

Wij bieden u een unieke service binnen de kunstuitleen in Arnhem. Bij ons kunt u gratis kunst lenen. U betaalt namelijk geen maandelijks huur voor de kunstwerken die u leent, maar u bouwt een spaartegoed op waarmee u na verloop van tijd uw favoriete kunstwerken kunt aanschaffen!

Kunstuitleen Arnhem

De voordelen voor Arnhemmers

Onze klanten in Arnhem genieten van een aantal prachtige voordelen wanneer zij bij het lenen van kunst gebruik maken van ons spaar plan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • U betaalt slechts € 15,- aan inschrijfgeld wanneer u de inschrijving online doet
  • U kunt al vanaf € 15,- per maand hoogwaardige kunst lenen
  • Eventueel helpen wij u met het transport van al uw kunstwerken
  • De leenperiode bedraagt 6 maanden zodat u regelmatig van kunst kunt wisselen
  • Uw huurbedrag vormt direct een spaartegoed
  • Wij leveren uw kunstwerken met een beschermende hoes
  • U kunt met uw spaartegoed uw favoriete kunstwerken aanschaffen

Heeft u interesse in ons Artplan, maar wilt u gebruik maken van onze kunst huur regeling? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt een vast laag huurtarief per maand. Dit bedrag vormt slechts een klein percentage van de aanschafwaarde van de kunstwerken.

Informeer gerust naar onze diensten

Heeft u interesse in onze kunstuitleen in Arnhem? U kunt uzelf via de website eenvoudig inschrijven voor onze diensten. Vul het formulier online in en ontdek onze service zelf. Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Arnhem
Provincie: Gelderland
Netnummer: 026
Gemeente: Arnhem
Arnhem vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?