Kunstuitleen Arnhem

Uitgebreid assortiment

Woont u in Arnhem en bent u op zoek naar hedendaagse kunst van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de beste kunst. Onze kunst wordt u aangeboden door professionele kunstenaars, waardoor wij garant kunnen staan voor de kwaliteit van ons gehele assortiment.

Uniek aanbod

Onze service en formule is uniek in Nederland en dat geldt natuurlijk ook voor de mensen die wonen in Arnhem. Bij ons kunt u gratis kunst lenen. U betaalt namelijk geen maandelijks huur voor de kunstwerken die u leent, maar u bouwt een spaartegoed op waarmee u na verloop van tijd uw favoriete kunstwerken kunt aanschaffen!

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

De voordelen voor Arnhemmers

Onze klanten in Arnhem genieten van een aantal prachtige voordelen wanneer zij bij het lenen van kunst gebruik maken van ons spaarplan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • U betaalt slechts € 15,- aan inschrijfgeld wanneer u de inschrijving online doet
  • U kunt al vanaf € 5,- per maand hoogwaardige kunst lenen
  • Eventueel helpen wij u met het transport van al uw kunstwerken
  • De leen periode bedraagt 6 maanden zodat u regelmatig van kunst kunt wisselen
  • Uw leenbedrag vormt direct een spaartegoed
  • Wij leveren uw kunstwerken met een beschermende hoes
  • U kunt met uw spaartegoed uw favoriete kunstwerken aanschaffen

Zo is het erg voordelig om uzelf in te schrijven voor ons Artplan. Dit geldt ook indien u geen gebruik wilt maken van onze spaarreling, maar onze kunst wilt huren. In dat geval spaart u niet, maar profiteert u wel van een ontzettend laag huurpercentage van 0,6 % per maand. Ook hiermee zijn wij de goedkoopste kunstuitleen van Nederland.

Heeft u interesse in ons Artplan, maar wilt u in plaats van het spaarplan gebruik maken van onze kunsthuurregeling? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt een vast laag huurtarief per maand. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6. Wij zijn hiermee ook met de kunstuitleenformule de goedkoopste van Nederland.

Informeer gerust naar onze diensten

Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Arnhem
Provincie: Gelderland
Netnummer: 026
Gemeente: Arnhem

Vlag Arnhem

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?