Kunstuitleen Hilversum

Prachtige kunst in huis

Bent u op zoek naar prachtige kunst voor in uw huis of kantoor in Hilversum, maar wilt u geen dure investering doen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt bij onze kunstuitleen Hilversum kunst op een goedkope en gemakkelijke manier lenen en daarmee uw huis of kantoor in Hilversum prachtig inrichten. U hebt bij ons de keuze uit duizenden kwalitatief hoogwaardige kunstwerken.

Een ideaal concept

Als u een kunstwerk bij onze kunstuitleen in de regio Hilversum vindt dat tot uw verbeelding spreekt, dan kunnen wij u een ideaal concept aanbieden. Met ons spaar plan kunt u op een gemakkelijke en uiterst voordelige manier kunstwerken lenen. Het maandelijks bedrag dat u betaalt, wordt namelijk voor 100% omgezet in een spaartegoed waarmee u later kunstwerken daadwerkelijk kunt aanschaffen. Met ons spaarplan leent u in feite dus gratis kunstwerken terwijl u later met het opgebouwde spaartegoed kunst bij ons kunt kopen. Op deze manier kunnen wij iedereen, de kans bieden om prachtige kunstwerken in huis of op kantoor te hebben hangen.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

U kunt profiteren van vele voordelen

Wanneer u zich inschrijft bij ons Artplan profiteert u van de volgende voordelen:

  • U kunt u al voor €15,- online inschrijven.
  • U hebt recht op bruikleen vanaf €5,- per maand.
  • U krijgt hulp bij het vervoeren en verplaatsen van een kunstwerk.
  • Leen periodes van 6 maanden.
  • U betaalt geen huur maar dit wordt omgezet naar spaartegoed.
  • U krijgt een gratis beschermhoes.
  • Koop het kunstwerk dat bij u past met het opgebouwde spaartegoed.

 

Zo is het erg voordelig om uzelf in te schrijven voor ons Artplan. Dit geldt ook indien u geen gebruik wilt maken van onze spaarreling, maar onze kunst wilt huren. In dat geval spaart u niet, maar profiteert u wel van een ontzettend laag huurpercentage van 0,6 % per maand. Ook hiermee zijn wij de goedkoopste kunstuitleen van Nederland.

Informeer gerust naar onze diensten

Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Hilversum
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 035
Gemeente: Hilversum

Vlag Hilversum

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?