Kunstuitleen in Rotterdam

De mooiste kunstwerken

Heeft u een prachtig kantoor of een mooie woning maar u mist sfeer of uw persoonlijke touch? Kies er dan voor om dit met mooie kunstwerken te veranderen. Onze kunstuitleen in Rotterdam zal u daarbij van harte ondersteunen. Wij beschikken over een divers assortiment kunstwerken die gemaakt zijn door professionele kunstenaars. Omdat wij ook nog eens selectief te werken gaan bij de keuze van deze werken, kunnen wij u verzekeren dat u bij onze kunstuitleen alleen het mooiste van het mooiste werk te zien krijgt.

Toegankelijk

De kunstuitleen is voor iedereen toegankelijk en dat is niet in de laatste plaats te danken aan de zeer gunstige financiële aspecten. Bij ons is het niet duur om prachtige kunst te lenen. U kunt bij onze kunstuitleen al kunst lenen voor vijftien euro per maand. Omdat dit bedrag ook nog eens volledig wordt omgezet in een spaartegoed. Tot het moment dat u tot aankoop overgaat, krijgt u onze kunst dus in feite gratis in bruikleen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Artplan, dat wij hebben geïntroduceerd. Meld u zich vandaag nog aan en profiteer van vele voordelen.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Welke voordelen kunt u krijgen?

Wanneer u zich inschrijft bij het Artplan kunt u als inwoner van Rotterdam profiteren van verschillende voordelen. De voordelen uitgelicht.

  • U betaalt bij een online inschrijving maar vijftien euro.
  • U kunt al kunst lenen vanaf vijf euro per maand voor kunstwerken tot vijfhonderd euro. Iedere vijfhonderd euro hierboven op kost u vijf euro extra per maand.
  • Wij helpen u graag bij het vervoeren en verplaatsen van de kunstwerken.
  • Van ons krijgt u een gratis beschermhoes voor om de kunstwerken die u bij ons leent.
  • U betaalt bij ons geen huur. Het leenbedrag wordt omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u op termijn een kunstwerk kopen. U spaart als het ware voor uw toekomstige kunstwerk.

Ook als u geen gebruik wilt maken van ons spaarplan, maar wel graag onze kunst wilt lenen, kunt u zich inschrijven voor het Artplan. U kunt namelijk ook via onze kunsthuurregeling bij ons kunst lenen. Op basis van een laag huurtarief betaalt u dan een maandelijks bedrag wat is gerelateerd aan de prijs van het kunstwerk. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6% en wij zijn daarmee de goedkoopste van Nederland.

Informeer gerust naar onze diensten

Mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen in Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Netnummer: 010
Gemeente: Rotterdam

Vlag Rotterdam

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?