Kunstuitleen Veghel

Kies voor kwaliteit

Zoekt u een ervaren en een professionele kunstuitleen in Veghel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kunstuitleen Sous-Terre staat al lang bekend als dé kunstspecialist die kunst lenen betaalbaar maakt. Dit doen wij met ons unieke concept, waarbij u in feite nagenoeg kosteloos kunst kunt lenen.

Een vast laag maandbedrag

Bij ons betaalt u geen huur voor het lenen van kunstwerken. U betaalt weliswaar een vast laag bedrag per maand, maar dit bouwt zich direct en volledig op tot een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u later elk gewenst kunstwerk uit onze enorme kunstcollectie aanschaffen. Dit Artplan is geheel uniek in Veghel en omstreken.

Kunstuitleen Veenendaal

Bekijk de voordelen van ons Artplan

Ons Artplan is dus ongeëvenaard en maakt het lenen van kunst in Veghel vrijwel gratis. Om nog eens goed weer te geven dat dit echt een fantastisch aanbod oplevert, hebben we de voordelen hieronder op een rij gezet:

  • Slechts € 25,- aan inschrijfkosten of € 15,- bij online inschrijving
  • Vanaf € 15,- per maand kunt u al de mooiste kunst lenen
  • Professioneel vervoer van uw kunst kan voor u geheel worden verzorgd
  • Wissel geregeld van kunst dankzij de leenperioden van 6 maanden
  • Uw huurbedrag wordt direct omgezet tot spaartegoed
  • Gratis beschermende hoes wordt geleverd bij ieder kunstwerk
  • Uw favoriete werken uit de collectie kunt u aanschaffen met het spaartegoed

Zo vormt ons Artplan een revolutie binnen de Nederlandse kunstuitleen wereld en biedt het niets dan voordelen. Ook degene die niet voor kunst wil sparen kan bij ons terecht. U betaalt dan iedere maand een vast laag huurbedrag dat met 0,6% per maand slechts een klein percentage van de koopwaarde van het kunstwerk bedraagt.

Schrijf uzelf online in!

Heeft u interesse in onze kunstuitleen in Veghel? Schrijf uzelf dan direct in via het online formulier op onze website en profiteer van een uniek en voordelig concept binnen de kunstuitleen wereld.

Kunstuitleen Veghel
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 0413
Gemeente: Veghel
Veghel vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?