Kunstuitleen Veghel

Kies voor kwaliteit

Zoekt u een ervaren en een professionele kunstuitleen voor Veghel en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kunstuitleen Sous-Terre staat al lang bekend als dé kunstspecialist die kunst lenen betaalbaar maakt. Dit doen wij met ons unieke concept, waarbij u in feite nagenoeg kosteloos kunst kunt lenen.

Een vast laag maandbedrag

Bij ons betaalt u geen huur voor het lenen van kunstwerken. U betaalt weliswaar een vast laag bedrag per maand, maar dit bouwt zich direct en volledig op tot een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u later elk gewenst kunstwerk uit onze enorme kunstcollectie aanschaffen. Dit Artplan is geheel uniek in Veghel en omstreken.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Bekijk de voordelen van ons Artplan

Ons Artplan is ongeëvenaard en maakt het lenen van kunst voor de mensen in Veghel vrijwel gratis. Om nog eens goed weer te geven dat dit echt een fantastisch aanbod oplevert, hebben we de voordelen hieronder op een rij gezet:

  • Slechts € 25,- aan inschrijfkosten of € 15,- bij online inschrijving
  • Vanaf € 5,- per maand kunt u al de mooiste kunst lenen
  • Professioneel vervoer van uw kunst kan voor u geheel worden verzorgd
  • Wissel geregeld van kunst dankzij de leen perioden van 6 maanden
  • Uw leenbedrag wordt direct omgezet in een spaartegoed
  • Gratis beschermende hoes wordt geleverd bij ieder kunstwerk
  • Uw favoriete werken uit de collectie kunt u aanschaffen met het spaartegoed

Zo vormt ons Artplan een revolutie binnen de Nederlandse kunstuitleenwereld en biedt het niets dan voordelen. Ook degene die niet voor kunst wil sparen kan bij ons terecht. U betaalt dan iedere maand een vast laag huurbedrag dat met 0,6% per maand van de koopwaarde van het kunstwerk tot het laagste van Nederland behoort

Schrijf uzelf online in!

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Ook kunt u even contact opnemen als u nog vragen heeft. Wij vertellen u graag meer over onze kunstuitleen voor Uden en omgeving. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch +31 (0) 412 482159 en via ons e-mailadres.

Kunstuitleen Veghel
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 0413
Gemeente: Veghel

Vlag Veghel

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?