Kunstuitleen Den Helder

Ruime collectie

Woont u in Den Helder en bent u op zoek naar een ruime collectie kunstwerken? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Wij beheren een zeer uitgebreid assortiment van hoogwaardige kunstwerken, die wij u op een uiterst aantrekkelijke manier kunnen aanbieden. U kunt bij ons genieten van goede kunst zonder teveel te betalen!

Uitzonderlijk concept

Wij runnen onze kunstuitleen in Den Helder op een geheel eigen en unieke manier. Dit komt door ons Artplan, een uitzonderlijk concept. Bij ons wordt uw maandelijks te betalen bedrag voor 100% omgezet in een spaartegoed, waarmee u na verloop van tijd kunstwerken kunt aanschaffen. Op deze manier werkt geen enkele kunstuitleen in Nederland!

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Bekijk de vele voordelen

Kiezen voor ons spaar plan staat gelijk aan kiezen voor voordelen. Onze klanten in Den Helder die hiervan gebruik maken, genieten onder andere van de volgende voordelen:

  • Slechts € 25,- inschrijfgeld met een online korting van € 10,-
  • Al vanaf € 5,- per maand kunt u bij ons lenen
  • Vervoer en plaatsing van kunstwerken kan eventueel worden verzorgd
  • Leen perioden van 6 maanden bieden genoeg kans voor afwisseling
  • Huurbedragen worden onmiddellijk omgezet in spaartegoeden
  • Gratis beschermhoezen worden bij ieder kunstwerk meegeleverd
  • Kunstwerken uit onze collectie aanschaffen met uw spaartegoed

Wilt u wel gebruik maken van onze kunstuitleen, maar u wilt hierbij niet de spaarvariant gebruiken, dan kunt u gebruik maken van onze super aantrekkelijk kunstverhuur regeling. Onze verhuur kenmerkt zich namelijk door een zeer voordelig huurtarief. Met ons huurpercentage van slechts 0.6 % zijn wij de goedkoopste van heel Nederland. Hierdoor betaalt u slechts een fractie van de verkoopwaarde van het te huren kunstwerk.

Vraag het ons gerust

U kunt natuurlijk  contact opnemen en ons alle vragen stellen die u nog heeft over onze kunstuitleen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Den Helder
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 0223
Gemeente: Den Helder

Vlag Den Helder

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?