Kunstuitleen Assen

Kwaliteit gegarandeerd

Woont u in Assen en bent u op zoek naar een enorme collectie aan hoogwaardige kunstwerken? Dan hoeft u niet verder te zoeken, wij bieden u nagenoeg alle kunst die u kunt wensen. Bovendien zijn onze kunstwerken van hoge kwaliteit, omdat ze door professionele kunstenaars zijn gemaakt. Er zitten veel gerenommeerde namen in ons assortiment. Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre!

Kunst lenen met een beperkt budget

Heeft u niet veel geld te besteden aan kunst? Dan biedt ons Artplan uitkomst. Ons concept is namelijk uniek binnen de kunstwereld in Assen. U betaalt namelijk geen huur, maar u bouwt een spaartegoed op waarmee u binnen de kortste keren uw favoriete werken uit onze kunstuitleen collectie kunt aanschaffen. En ondertussen kunt u gewoon kunst bij ons lenen.

Kunstuitleen Assen

De voordelen op een rijtje

Onze klanten in Assen profiteren van talloze voordelen, wanneer zij zich inschrijven voor ons spaar plan. We hebben er een paar op een rijtje gezet voor u:

  • Betaal slechts € 25,- aan inschrijfgeld, of € 15,- wanneer u dit online doet
  • Leen hoogwaardige kunst al vanaf € 15,- per maand
  • Laat uw kunstwerken vervoeren en plaatsen door onze professionele medewerkers
  • Wissel regelmatig van kunst dankzij de leenperiodes van 6 maanden
  • Bouw direct spaartegoed op met uw huurbedrag
  • Ontvang een gratis beschermhoes bij ieder kunstwerk
  • Koop uw favoriete kunstwerken met uw opgebouwde spaartegoed

Wij doen natuurlijk ook aan kunstuitleen zonder dat u gebruik moet maken van ons spaar plan. In dat geval betaalt u maandelijks een vast laag bedrag. Dit is slechts een klein percentage van de koopwaarde van onze kunstwerken, zodat u veel geld bespaart.

Interesse? Schrijf u direct in!

Heeft u interesse in onze kunstuitleen in Assen? Schrijft u dan direct in via het online formulier. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons terecht met u vragen over onze kunstuitleen. Kijk daarvoor even bij onze contactgegevens. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Assen
Provincie: Drenthe
Netnummer: 0592
Gemeente: Assen
Assen Vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?