Kunstuitleen Assen

Kwaliteit gegarandeerd

Woont u in Assen en bent u op zoek naar een mooi kunstwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en hoeft u niet verder te zoeken. Wij beschikken namelijk over een enorme collectie aan hoogwaardige kunstwerken en kunnen u daardoor nagenoeg alle kunst bieden die u kunt wensen. Bovendien zijn onze kunstwerken van hoge kwaliteit, omdat ze door professionele kunstenaars zijn gemaakt. Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre!

Kunst lenen met een beperkt budget

Heeft u niet veel geld te besteden aan kunst? Dan biedt ons Artplan uitkomst. Ons concept is namelijk uniek binnen de kunstwereld van Assen en omgeving. U betaalt namelijk geen huur, maar u bouwt een spaartegoed op waarmee u binnen de kortste keren uw favoriete werken uit onze kunstuitleen collectie kunt aanschaffen. En ondertussen kunt u gewoon kunst bij ons lenen.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

De voordelen op een rijtje

Onze klanten in Assen profiteren van talloze voordelen, wanneer zij zich inschrijven voor ons spaarplan. We hebben er een paar op een rijtje gezet voor u:

  • Betaal slechts € 25,- aan inschrijfgeld, of € 15,- wanneer u dit online doet
  • Leen hoogwaardige kunst al vanaf € 5,- per maand
  • Wij bieden hulp aan bij het vervoeren van de kunstwerken
  • Wissel regelmatig van kunst dankzij de leenperiodes van 6 maanden
  • Bouw direct spaartegoed op met uw leenbedrag
  • Ontvang een gratis beschermhoes bij ieder kunstwerk
  • Koop uw favoriete kunstwerken met uw opgebouwde spaartegoed

Wij hebben overigens ook een mogelijkheid om kunst te huren, zonder dat u gebruik maakt van ons spaarplan. In dat geval betaalt u slechts 0,6% van de van de koopwaarde van onze kunstwerken. Dit is het laagste kunsthuurpercentage van Nederland, zodat u ook in dat geval veel geld bespaart.

Interesse? Schrijf u direct in!

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Ook kunt u even contact opnemen als u nog vragen heeft. Wij vertellen u graag meer over onze kunstuitleen voor Assen en omgeving. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch +31 (0) 412 482159 en via ons e-mailadres.

Schrijft u dan direct in via het online formulier. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons terecht met u vragen over onze kunstuitleen. Kijk daarvoor even bij onze contactgegevens. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Assen
Provincie: Drenthe
Netnummer: 0592
Gemeente: Assen

Vlag Assen

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?