Kunstuitleen Maastricht

Groot assortiment

Droomt u van mooie kunst die u in uw eigen huis in Maastricht zou kunnen hangen? Deze wens kunt u nu laten uitkomen. Onze kunstuitleen kunnen wij namelijk ook voor bewoners van  Maastricht aanbieden. Wij bieden u de mogelijkheid om prachtige kunst te lenen en hiervan te genieten zonder grote uitgaven te doen. U kunt u uitzoeken wat u wilt. U hebt bij ons de keuze uit duizenden kwalitatief hoogwaardige kunstwerken die gemaakt zijn door vakkundige kunstenaars.

Kies voor het unieke Artplan

Wij als kunstuitleen bieden u de mogelijkheid om te profiteren van vele voordelen die wij voor u te bieden hebben. Wanneer u lid wordt van het Artplan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van ons zogenaamd spaarplan. U betaalt hierbij geen huur, maar een vast maandelijks bedrag dat voor 100% wordt omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u op enig moment een kunstwerk kopen dat u het meeste aanspreekt, waarna u daadwerkelijk het eigendom hiervan verkrijgt. Door dit concept is het voor iedereen, ook voor u, mogelijk te genieten van kunst aan de muur omdat onze regelingen geen dure investeringen met zich meebrengen.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Interessante voordelen

Wij bieden vele interessante voordelen voor de inwoners van Maastricht. Wanneer u zich inschrijft voor het Artplan kunt u genieten van vele mogelijkheden en gemakken. Hieronder een aantal voorbeelden van de voordelen die u kunt verwachten.

  • Wanneer u zich online inschrijft bespaart u €10,- inschrijfkosten.
  • U heeft al recht op bruikleen vanaf €5,- per maand. Dit geldt voor kunstwerken tot een bedrag van €500,-. Iedere €500,- hierboven kost u €5,- extra.
  • Ook krijgt u indien nodig hulp bij het vervoeren en verplaatsen van uw kunstwerken.
  • U betaalt geen huur maar een spaartegoed wordt opgebouwd. Hiervan kunt u in de toekomst een kunstwerk aanschaffen. Deze is dan daadwerkelijk van u.
  • Om de kunstwerken te beschermen bieden wij u een gratis beschermhoes aan.
  • Wij geven u leen periodes van 6 maanden.

Heeft u interesse in ons Artplan, maar wilt u in plaats van het spaarplan gebruik maken van onze kunsthuurregeling? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt een vast laag huurtarief per maand. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6. Wij zijn hiermee ook met de kunstuitleenformule de goedkoopste van Nederland. Ook in dit geval ben u bij ons goedkoop uit.

Twijfel niet langer

Twijfel niet langer maar schrijf u nu online in via deze website en bespaar in uw inschrijfkosten. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de kunstuitleen in Maastricht. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Maastricht
Provincie: Limburg
Netnummer: 043
Gemeente: Maastricht

Vlag Maastricht

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?