Kunstuitleen Zoetermeer

Kies voor kunst

Droomt u van mooie kunst in uw huis? Maak kennis met onze kunstuitleen Zoetermeer. Wij hebben diverse kunstwerken in ons assortiment. U kunt deze kunstwerken bij onze kunstuitleen lenen voor een maandelijks bedrag. U kunt met onze kunstwerken uw hele huis op een schitterende manier inrichten. Kunst vormt ongetwijfeld een meerwaarde voor uw huis. Ook kunt u met kunst een persoonlijke touch geven aan uw huis of aan uw kantoor. Veel mensen in Zoetermeer en omgeving zijn u al voorgegaan en hebben met onze kunst een fijn woon- en leefklimaat gecreëerd.

Verrassend concept

Onze kunstuitleen biedt u een verrassend concept aan. U hoeft bij ons geen huur te betalen, u betaalt alleen maar voor het kunstwerk dat u in de toekomst gaat aanschaffen. De huur wordt namelijk omgezet in een spaartegoed waarmee u later een kunstwerk kunt aanschaffen. Goed beschouwd krijgt u onze kunst dus gratis te leen, totdat u besluit om een kunstwerk aan te kopen. Door kunst te lenen kunt u bovendien ieder half jaar een ander kunstwerk in uw huis hangen.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

De voordelen van het Artplan

U kunt bij onze kunstuitleen gebruik maken van een nieuw concept, het zogenaamde Artplan. Hiermee is het mogelijk om door middel van de spaarformule van het Artplan te profiteren van verschillende voordelen.

  • Online inschrijven voor eenmalig 15euro.
  • Kunstwerken lenen vanaf 5euro per maand.
  • Leenperiodes van 6 maanden.
  • U betaalt geen huur maar u spaart een spaartegoed op.
  • Wij helpen met vervoer en verplaatsen van de kunstwerken.
  • Een gratis beschermhoes voor de kunstwerken.

Ook binnen het Artplan kunt u gebruik maken van onze kunsthuurregeling. In dat geval betaalt u een maandelijks bedrag dat is gerelateerd aan de kostprijs van het kunstwerk dat u wilt huren. Ons huurtarief kan overigens worden aangemerkt als één van de meest voordelige van Nederland, waardoor u ook met onze kunsthuurregeling zeer gunstig uit bent.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of onduidelijkheden over onze kunstuitleen in Zoetermeer? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een antwoord op al uw vragen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.
Nogmaals bij ons kunt u op een goedkope manier kunstwerken voor de inrichting van uw woning lenen waardoor het een genot is om in uw huis te vertoeven. Het leuke is bovendien dat u de kunstwerken steeds kunt ruilen waardoor u telkens weer een nieuw interieur kunt realiseren. We zien u graag in één van onze galeries verschijnen.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Zoetermeer
Provincie: Zuid-Holland
Netnummer: 079
Gemeente: Zoetermeer

Vlag Zoetermeer

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?