Kunstuitleen Hengelo

Voordelige kunsthandelaar

Op zoek naar een voordelige kunstuitleen in Hengelo? Dan bent u bij de juiste kunsthandelaar terecht gekomen. Kunstuitleen Sous-Terre staat al jaren voor een uiterst klantvriendelijke service. Dit houdt onder meer in dat onze diensten van topkwaliteit zijn, net als de kunstwerken in onze collectie, en dat wij scherpe prijzen hanteren.

Gratis kunst lenen

Zo kunnen wij u dankzij ons Artplan een unieke dienst in Hengelo en omstreken aanbieden. U kunt bij ons in principe namelijk gratis kunst lenen. U betaalt weliswaar een laag maandelijks bedrag, terwijl u de kunstwerken leent, maar dit is slechts om een spaartegoed op te bouwen. Hiermee kunt u uiteindelijk uw favoriete kunstwerken kopen uit onze kunstuitleen collectie.

Kunstuitleen Hengelo

Ontdek de vele voordelen van het Artplan

Onze klanten in Hengelo profiteren van talloze voordelen wanneer zij gebruik maken van ons Artplan. We hebben hier een aantal van die voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Slechts € 25,- inschrijfgeld en een korting van € 10,- bij online inschrijving
  • Al vanaf € 15,- per maand kunt u hoogwaardige kunst lenen
  • Wij helpen eventueel bij het transport van uw kunstwerken
  • Leenperioden bedragen 6 maanden zodat u veel kunt afwisselen
  • U betaalt geen huurbedrag, maar bouwt een spaartegoed op
  • Bescherm uw kunstwerken met de gratis bijgeleverde beschermhoes
  • U kunt uw favoriete kunstwerken uit onze collectie kopen met uw spaartegoed

U kunt ook bij ons terecht voor het lenen van kunst indien u geen gebruik wilt maken van ons revolutionaire spaarplan en alleen wil huren. In dat geval betaalt u een klein percentage van de aankoopwaarde in maandelijkse termijnen. Wij hanteren hierbij het laagste huurtarief van alle kunstuitlenen van Nederland. Ook hiermee hebt u hoogwaardige kunst in huis voor een zeer scherpe prijs.

Stel ons gerust al uw vragen

Heeft u nog vragen over onze kunstuitleen in Hengelo of over onze werkwijze? Vraag het gerust even aan ons. U kunt ons bereiken via het contactformulier, telefonisch via 0412-482159 en per e-mail via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Hengelo
Provincie: Overijssel
Netnummer: 074
Gemeente: Hengelo
Hengelo Vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?