Kunstuitleen Heerlen

Uw specialist

Woont u in Heerlen en bent u toe aan een nieuw kunstwerk voor aan de muur? Wilt u een schilderij kopen of gaat u liever voor het lenen van kunst? Wilt u de keuze hebben uit een ruime collectie van hoogwaardige kunstwerken zonder al te veel te moeten betalen? In dat geval heten wij u van harte welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, de specialist in kunstuitleen van Nederland ook voor u in Heerlen.

Uniek Artplan

Wij hebben speciaal voor u een uniek concept binnen de kunstuitleen wereld ontwikkeld. Ons Artplan geeft u de mogelijkheid om ook met beperkte middelen hoogwaardige kunst te lenen. U betaalt ons een vast laag bedrag per maand en u leent ondertussen kunst uit onze collectie. Dit bedrag stapelt zich op in de vorm van spaartegoed waarmee u uiteindelijk kunstwerken uit ons assortiment kunt kopen!

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Ontdek ons voordelige aanbod

Speciaal voor onze klanten in Heerlen hebben wij hier de voordelen van ons Artplan op een rijtje gezet. Denk daarbij aan de volgende punten:

  • Slechts € 15,- inschrijfgeld bij online inschrijvingen
  • Al vanaf € 5,- per maand om kunstwerken van de hoogste kwaliteit te lenen
  • Transport en plaatsing kunnen eventueel worden verzorgd
  • Regelmatige afwisseling dankzij leen perioden van 6 maanden
  • Spaartegoed opbouwen door middel van het huurbedrag
  • Bescherming voor uw kunstwerken dankzij een gratis hoes
  • Kunstwerken aanschaffen met het opgebouwde spaartegoed

Heeft u interesse in ons Artplan, maar wilt u in plaats van het spaarplan gebruik maken van onze kunsthuurregeling? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt een vast laag huurtarief per maand. Ons huurtarief bedraagt slechts 0,6. Wij zijn hiermee ook met de kunstuitleenformule de goedkoopste van Nederland.

Schrijf u direct in of vraag het ons

Wilt u direct gebruik maken van ons Artplan? Wacht dan niet langer en vul direct het online inschrijfformulier in. U zult binnen de kortste keren de volledigheid en kwaliteit van onze diensten ervaren. U kunt echter ook ons vriendelijke personeel benaderen, mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleenformule voor de bewoners van Heerlen en omgeving. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Heerlen
Provincie: Limburg
Netnummer: 045
Gemeente: Heerlen

Vlag Heerlen

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?