Kunstuitleen Heerlen

Uw specialist

Woont u in Heerlen en bent u toe aan een nieuw kunstwerk voor aan de muur? Wilt u een schilderij kopen of gaat u liever voor het lenen van kunst? Wilt u de keuze hebben uit een ruime collectie van hoogwaardige kunstwerken zonder al te veel te moeten betalen? In dat geval heten wij u van harte welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, uw specialist in kunstuitleen in Heerlen.

Uniek Artplan

Wij hebben speciaal voor u een uniek concept binnen de kunstuitleen ontwikkeld. Ons Artplan geeft u de mogelijkheid om ook met beperkte middelen hoogwaardige kunst te lenen. U betaalt ons een vast laag bedrag per maand en u leent ondertussen kunst uit onze collectie. Dit bedrag stapelt zich op in de vorm van spaartegoed waarmee u uiteindelijk kunstwerken uit ons assortiment kunt kopen!

Kunstuitleen Heerlen

Ontdek ons voordelige aanbod

Speciaal voor onze klanten in Heerlen hebben wij hier de voordelen van ons Artplan op een rijtje gezet. Denk daarbij aan de volgende punten:

  • Slechts € 15,- inschrijfgeld bij online inschrijvingen
  • Al vanaf € 15,- per maand om kunstwerken van de hoogste kwaliteit te lenen
  • Transport en plaatsing kunnen eventueel worden verzorgd
  • Regelmatige afwisseling dankzij leenperioden van 6 maanden
  • Spaartegoed opbouwen door middel van het huurbedrag
  • Bescherming voor uw kunstwerken dankzij een gratis hoes
  • Kunstwerken aanschaffen met het opgebouwde spaartegoed

Ook als u geen gebruik wilt maken van ons spaarplan, is het mogelijk om onze kunst in uw huis of bedrijf te halen. In dat geval kiest u voor onze kunstverhuurregeling. Voor slechts een klein percentage van de aanschafwaarde kunt u onze kunstwerken namelijk ook gewoon huren.

Schrijf u direct in of vraag het ons

Wilt u direct gebruik maken van ons Artplan? Wacht dan niet langer en vul direct het online inschrijfformulier in. U zult binnen de kortste keren de volledigheid en kwaliteit van onze diensten ervaren. U kunt echter ook ons vriendelijke personeel benaderen, mocht u nog vragen hebben over onze kunstuitleen in Heerlen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Heerlen
Provincie: Limburg
Netnummer: 045
Gemeente: Heerlen
Heerlen Vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?