Kunstuitleen Nijmegen

Kunst voor een betaalbare prijs

Kunst is meestal erg duur en vergt vaak een enorme investering voor mensen. Bij ons hoeft u echter geen groot bedrag te betalen om te genieten van mooie kunst. Door middel van onze kunstuitleen in Nijmegen kunt u voor een betaalbare prijs genieten van diverse kunstwerken. Wij hebben een enorm assortiment aan kunstwerken in Nijmegen, gemaakt door deskundige en vakkundige kunstenaars.

Betaal maandelijks

U kunt onze kunst lenen door middel van een laag bedrag dat u maandelijks aan ons betaald. Dit noemen wij geen huur want dit bedrag wordt door ons voor 100 % omgezet in een spaartegoed. Dit tegoed kunt u later gebruiken bij het aanschaffen van een kunstwerk. U spaart als het ware voor het passende kunstwerk in uw huis of kantoor. Onze kunstuitleen beschikt over duizenden kunstwerken en heeft dan ook voor iedereen wat wils.

Kunstuitleen Nijmegen

Profiteer als Nijmegenaar van vele voordelen

De kunstuitleen heeft voor alle inwoners van Nijmegen een speciaal aanbod. Wanneer u lid wordt van het Artplan hebben wij vele voordelen voor u.

  • Ten eerste bespaart u €10,- wanneer u zich online aanmeldt.
  • U kunt al kunst lenen vanaf €15,- per maand.
  • Wij helpen u bij het verplaatsen en vervoeren van de geleende kunstwerken.
  • De leen periode is 6 maanden.
  • Om de kunstwerken te beschermen krijgt u een beschermhoes van ons.
  • U betaalt geen huur maar dit wordt omgezet in een spaartegoed waarvan u in de toekomst prachtige kunst kunt aanschaffen.

Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van de kunstuitleen zonder dat u zich aanmeldt voor het spaarplan. U kunt namelijk ook kiezen voor onze kunsthuurregeling. U betaalt dan maandelijks een gegarandeerd laag percentage van de prijs van het kunstwerk. Ook middels deze regeling maken wij onze kunst betaalbaar.

Meld u nu aan!

Meld u nu aan en profiteer van deze vele voordelen. U kunt u via deze website aanmelden. Wanneer u vragen of onduidelijkheden hebt over onze kunstuitleen in Nijmegen helpen wij u graag aan de juiste antwoorden. Neem dus gerust contact met ons op. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Nijmegen
Provincie: Gelderland
Netnummer: 024
Gemeente: Nijmegen
Nijmegen Vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?