Kunstuitleen Emmen

Kunst met een boodschap

Woont u in Emmen en bent u op zoek naar kunst met een boodschap? Als dat zo is, dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre op het juiste adres en heeft u uw partner op het gebied van kunst gevonden. Met ons uitgebreide assortiment van enkele duizenden kunstwerken, kunnen wij u ongetwijfeld van dienst zijn. Bovendien garanderen wij de kwaliteit van onze kunstwerken en bieden deze tegen een scherpe prijs aan.

Gratis kunst lenen

Het lenen van kunst was nog nooit zo voordelig. Dit komt door ons spaar plan, dat uniek is binnen de kunstwereld in Emmen. Net zoals u dat bij andere kunstuitlenen doet, betaalt u bij ons iedere maand een vast laag bedrag terwijl u onze kunstwerken leent. Tot zover is er niets bijzonders aan de hand. Het door u te betalen bedrag wordt echter direct en onmiddellijk voor 100 % omgezet in een spaartegoed, waarmee u bij ons op enig moment kunst kunt aanschaffen. In feite kunt u bij ons dus gratis kunst lenen!

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

Bekijk ons voordelige aanbod

Ons Artplan heeft al vele mensen tevreden gesteld en wij hopen dat het ook bij u aanslaat. Ons Artplan is zoals u al hebt gemerkt meer dan kunstuitleen. Bekijk hier een aantal van de voordelen die het u zou kunnen bieden:

  • Betaal slechts € 15,- inschrijfkosten bij een online inschrijving
  • Leen al vanaf € 5,- per maand kunst van hoge kwaliteit
  • Eventueel kunnen wij helpen bij het transport van uw kunstwerken
  • Leen perioden van 6 maanden garanderen veel afwisseling in uw kunst
  • Uw leenbedrag wordt direct omgezet in een spaartegoed
  • Ontvang een gratis beschermende hoes bij ieder kunstwerk
  • Met uw opgebouwde spaartegoed kunt u kunstwerken bij ons aanschaffen

Het spaar plan biedt zoals u ziet vele voordelen, maar als u niet voor kunst wilt sparen, dan kan dat bij ons ook. Ook zonder het spaarplan kunt u bij onze kunstuitleen terecht. U kunt namelijk ook kiezen voor onze kunsthuurregeling in plaats van het spaarplan. U huurt dan onze kunst en betaalt slechts een klein percentage van de koopprijs van uw kunstwerk naar keuze. Met 0,6% zijn wij de goedkoopste kunstverhuur van Nederland.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Wacht dan niet langer en schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Ook kunt u even contact opnemen als u nog vragen heeft. Wij vertellen u graag meer over onze kunstuitleen voor Emmen en omgeving. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch +31 (0) 412 482159 en via ons e-mailadres.

Kunstuitleen Emmen
Provincie: Drenthe
Netnummer: 0591
Gemeente: Emmen

Vlag Emmen

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?