Kunstuitleen Leiden

Prachtige kunst in uw huis

Droomt u van prachtige kunst in uw eigen huis? Dit hoeft tegenwoordig niet duur te zijn. Onze kunstuitleen Leiden biedt vele mogelijkheden voor u. Onze kunstcollectie bestaat uit enkele duizenden kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars, die hun sporen in de kunstwereld inmiddels hebben verdiend. U kunt bij kunstuitleen Leiden de kunst uitzoeken die u mooi vindt en deze lenen voor een laag maandbedrag. U hoeft dus geen grote investering te plegen om prachtige schilderijen aan de muur te hebben hangen.

Mogelijk voor iedereen

Nogmaals, u hoeft geen grote portemonnee te hebben om te kunnen slagen bij onze kunstuitleen. Als u gebruik maakt van ons spaarplan, kunt u met een laag maandbedrag beschikken over mooie kunst in uw huis in Leiden. Dit maandbedrag wordt ook nog eens voor de volle 100 % omgezet in een spaartegoed waarmee u in de toekomst een kunstwerk daadwerkelijk kunt aanschaffen. U kunt nu genieten van verschillende kunstwerken zonder enorm veel geld uit te geven. In feite hebt u onze kunst tot het moment dat u tot aankoop overgaat gratis in huis. Onze kunstuitleen maakt dit mogelijk voor u.

Hoe werkt het? Ga naar uitleen opties

Kunstuitleen Galerie Sous-Terre stockruimte

De voordelen van het lenen van kunst

Wanneer u er voor kiest om kunst te lenen bij onze kunstuitleen kunt u van vele voordelen profiteren. Met ons Artplan zorgen wij ervoor dat iedereen kan genieten van kunst. Met het Artplan profiteert u van de volgende voordelen.

  • Lenen van prachtige kunstwerken vanaf €15,- per maand.
  • Online inschrijven voor maar €15,-.
  • Leen periodes van 6 maanden.
  • Bescherming van uw kunstwerk door een gratis beschermhoes.
  • Koop een kunstwerk doormiddel van het opgebouwde spaartegoed.

Wanneer u geen interesse hebt in dit Artplan, kunt u ook altijd kunst lenen bij ons in Leiden voor een vast maandbedrag.

Neem direct contact met ons op

Bent u benieuwd naar nog meer voordelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de voordelen en de mogelijkheden die wij bieden als kunstuitleen in Leiden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleenregeling met spaarplan of kunstuitleenregeling met huur? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier op beide pagina’s.

Kunstuitleen Leiden
Provincie: Zuid-Holland
Netnummer: 071
Gemeente: Leiden

Vlag Leiden

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?