Kunstuitleen Zaandam

Geniet van kunst

Genieten van unieke kunst in uw eigen huis? Maak kennis met onze kunstuitleen in Zaandam. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de kunst hebben die u zoekt. U kunt bij ons namelijk kiezen uit duizenden verschillende kunstwerken gemaakt door een vaste groep professionele kunstenaars. Deze kunstenaars hebben zich aan ons verbonden en leveren ons alleen hun beste kunstwerken, waardoor u bij ons alleen maar top kwaliteit zult aantreffen. Wij garanderen dat wij als kunstuitleen alleen de beste en mooiste kunstwerken hebben voor u.

Kies het Artplan

Ook met betrekking tot de financiële kant van het verhaal is het genieten geblazen. De kunstuitleen biedt u namelijk een speciaal concept aan. Dit concept wordt ook wel het Artplan genoemd. In vergelijking met andere kunstuitlenen in Zaandam en omgeving zijn wij de enige die u dit bieden. U kunt voor een schappelijk maandbedrag een keuze maken uit een groot aantal kunstwerken. Het meest bijzonder is wel dat u geen huur hiervoor hoeft te betalen. De maandelijkse betalingen worden namelijk volledig omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u als het ware een toekomstige kunstwerk aanschaffen dat op dat moment daadwerkelijk van u is. Tot het zover is kunt u dus in feite gratis genieten van mooie kunst in uw woning of kantoor in Zaandam.

Kunstuitleen Zaandam

Het unieke concept

De unieke spaarregeling van het Artplan biedt u vele voordelen. U kunt zich online inschrijven voor dit concept van onze kunstuitleen. U profiteert dan van het volgende.

  • Online inschrijven voor maar 15 euro.
  • Kunst lenen vanaf 15 euro per maand.
  • Een gratis beschermhoes.
  • Hulp bij vervoer en verplaatsen van kunstwerken.
  • Leen periode van 6 maanden.
  • U betaalt geen huur maar u spaart voor een spaartegoed.
  • Koop kunst naar keuze met dit spaartegoed.

U kunt er ook voor kiezen om geen gebruik te maken van het spaarplan, maar om te kiezen voor onze kunsthuurregeling. Weliswaar profiteert u dan niet van al deze voordelen, maar ook met deze regeling bent u gegarandeerd goedkoop uit . Wij hanteren namelijk een super laag huurtarief per maand van 0,6 % van de prijs van het kunstwerk dat u graag wilt lenen.

Twijfel niet langer!

Twijfel niet te lang maar ga profiteren van de voordelen! U kunt uzelf inschrijven voor het Artplan via deze website. U kunt dat uiteraard ook doen in één van onze kunstuitlenen. Wilt u nader geïnformeerd worden, wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kunst uw woning of kantoor in Zaandam mooier maakt. Twijfel niet te lang en schrijf u nu in.

Kunstuitleen Zaandam
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 075
Gemeente: Zaanstad
Zaandam Vlag

Contact

Wil u meer weten over ons kunstuitleen systeem of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?